Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια από τις πιο ποιοτικά κατασκευές προτάσεις στα Mini-Vanette είναι το VW Polo Van που διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Τέλος, επιδεικνύει και τον μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης στην ελληνική αγορά (1,2κ.μ.).

Volkswagen Polo Van Με καρότσα 1,2 κ.μ.

Μία από τις κορυφαίες επιλογές στην εν λόγω κατηγορία σε θέματα ποιότητας κατασκευής, άνεσης και ασφάλειας, είναι το VW Polo Van που εκτός των βασικών χαρακτηριστικών που όλοι οι εκπρόσωποι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας επιδεικνύουν, προσφέρει και το μέγιστο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος για τον χώρο φόρτωσης του.

Ποιότητα και αισθητική που κερδίζουν τις εντυπώσεις
Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανακαλύψει κανείς τυχόν αρνητικά στοιχεία σε ότι αφορά στην εικόνα του εσωτερικού διακόσμου του γερμανικού Mini-Vanette καθώς και σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.
Όπως και οι αντίστοιχες επιβατικές εκδόσεις του Polo, έτσι και το Polo Van θα κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς με την υψηλή ποιότητα κύλισης, την εξαιρετική ποιότητα των επενδύσεων αλλά και τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων με τα οποία είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.
Μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος και όγκος, έλξη 1t.

Ωφέλιμος όγκος 1.200λτ.!
Με μήκος 1.171 χλστ., πλάτος 1.682 χλστ. (942 χλστ. μεταξύ των θόλων), το VW Polo Van προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης στην κατηγορία των Mini-Vanette καθώς, συνολικά, ο ωφέλιμος όγκος των προϊόντων που είναι σε θέση να μεταφέρει ανέρχεται στα 1.200λτ., που είναι και η καλύτερη επίδοση με βάση τα όσα ανακοινώνουν οι κατασκευαστές. Πέραν αυτού, πολύ καλή είναι και η ελκτική ικανότητα του καθώς για φορτία με φρένα, ανέρχεται έως και στον ένα τόνο.

Κινητήρες πετρελαίου 75 & 90 ίππων
Ένας πετρελαιοκινητήρας 1,4λτ. με απόδοση 75 ή 90 ίππων και μέγιστη ροπή 210 ή 230 Nm αντίστοιχα, επιστρατεύεται για την κίνηση του VW Polo Van.
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή το αυτόματο DSG των 7 σχέσεων και προσφέρει μέση κατανάλωση καυσίμου από 3,6λτ./100χλμ. με τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται αντίστοιχα έως και στα 93 g/km.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ