Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο Caravan Salon του Ντίσελντορφ, η Mercedes-Benz παρουσιάζει μια πληρέστατη γκάμα αυτοκινούμενων τροχόσπιτων για όλες τις χρήσεις.

Μοντέλα όπως το Marco Polo ACTIVITY EDITION είναι σε θέση να εξοπλιστούν με πολλαπλά επιπλέον αξεσουάρ που αναβαθμίζουν τη χρηστικότητα τους.

Την ίδια στιγμή, στο εσωτερικό τους, μπορούν να υποστηρίξουν με άνεση πολλαπλούς επιβάτες χάρη σε αναπαυτικά και μεγάλων διαστάσεων κρεβάτια.

Οι εκδόσεις Marco Polo Edition & Edition Activity, εφοδιάζονται με μια ειδική αναδιπλούμενη οροφή που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι.

Παράλληλα, στο εσωτερικό τους, τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού μπορούν να περιστραφούν γύρω από τον άξονα τους…

… μετατρέποντας το εσωτερικό της καμπίνας σε ένα πλήρως λειτουργικό καθιστικό για τους επιβάτες του οχήματος.

Επιπρόσθετα, τα καθίσματα της πίσω σειράς είναι σε θέση να αναδιπλωθούν σε πλήρως οριζόντια θέση και να μετατραπούν σε ένα δεύτερο διπλό κρεβάτι…

… χωρίς φυσικά να λησμονούμε άλλες παροχές όπως η κουζίνα, οι ειδικές ντουλάπες αποθήκευσης αντικειμένων και τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων.

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον εξοπλισμό των –αρκετά πιο δυναμικών- εκδόσεων Marco Polo AMG Line.

Το Hymercar Grand Canyon S είναι ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο βασισμένο στη νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter με μεικτό βάρος 5,5t.

Στο εσωτερικό του μπορεί να παρέχει όλες τις ανέσεις σε έως και τέσσερις ενήλικους επιβάτες κατά τη διάρκεια της νύχτας…

… χωρίς να παραβλέπουμε ανέσεις όπως η πλήρως λειτουργική κουζίνα, η ντουζιέρα, το λουτρό κ.ο.κ.

Το Vansportscamper βασίζεται στη νέα γενιά του Vito Tourer και διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό και τον δυναμικό χαρακτήρα του.

Ωστόσο, οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του δεν επηρεάζουν την πολυχρηστικότητα του εν λόγω αυτοκινούμενου τροχόσπιτου ενώ…

… δυναμική είναι και η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου.

Η ειδική αναδιπλούμενη οροφή «TopDog» επιτρέπει την γρήγορη μετατροπή του Mercedes-Benz Citan Tourer σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Το εν λόγω σύστημα διασφαλίζει πολλαπλούς χώρους καθώς και δύο κρεβάτια εντός της σκηνής που δημιουργείται (με ειδικό δάπεδο)…

… ενώ η πρόσβαση στο επάνω κρεβάτι γίνεται μέσω μιας ειδικής – αναδιπλούμενης- μεταλλικής σκάλας.

Τέλος, το σημαντικό είναι πως όταν αναδιπλώνεται, η σκηνή δεν καταλαμβάνει ύψος άνω των 25 – 30 εκ. στην οροφή του οχήματος.

Όνειρα καλοκαιρινών διακοπών

9.290 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2016)

Από 27/8 – 4/9 διοργανώνεται η κορυφαία έκθεση για τον χώρο του Camping, το «Caravan Salon 2016» στο Ντίσελντορφ και η Mercedes-Benz παρουσιάζει εκ νέου μια εκτεταμένη γκάμα αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Το λανσάρισμα των εκδόσεων αυτοκινούμενων τροχόσπιτων «Marco Polo» και «Marco Polo ACTIVITY» έμελλε να προσφέρει εξαιρετική εμπορική επιτυχία στην Mercedes-Benz και στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Με αφορμή ωστόσο την έναρξη της κορυφαίας Διεθνούς Εκθέσεως σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τον κλάδο του Camping, του «Caravan Salon 2016» στο Ντίσελντορφ που θα διοργανωθεί από 27/8 – 4/9 στην γερμανική πόλη, η Mercedes-Benz παρουσίασε μια εντελώς ανανεωμένη σειρά αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, βασισμένων σε όλα ανεξαιρέτως τα ελαφρά επαγγελματικά της γκάμας της, που είναι σε θέση να καλύψουν απόλυτα τις εξορμήσεις εντός της πόλης, καθόλη τη διάρκεια του έτους. 


Μercedes-Benz Marco Polo EDITION, Marco Polo ACTIVITY EDITION & Marco Polo AMG Line

Βασισμένες στη νέα γενιά του Vito και της V-Class, οι εν λόγω εκδόσεις αυτοκινούμενων τροχοσπίτων έχουν να επιδείξουν αρκετές προσθήκες σε ότι αφορά στον εξοπλισμό τους όπως το «Exterior Sports Package» που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC Plus, προσαρμοζόμενο σύστημα φωτιστικών σωμάτων καθώς και προηγμένο σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό τους.

Στο εσωτερικό τους μπορούν να φιλοξενήσουν (για ύπνο) έως και τέσσερις ενήλικους επιβάτες σε δύο διπλά κρεβάτια ενώ πληρέστατος είναι φυσικά ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακόμη και αντικουνουπικές σίτες.

Σε ότι αφορά στις κορυφαίες εκδόσεις Marco Polo AMG Line, η Mercedes-Benz προσφέρει πολλαπλές «πινελιές» δυναμισμού όπως οι 19άρες ζάντες αλουμινίου με επτά ακτίνες, ειδικά αεροδυναμικά σπόιλερ, πολλαπλές επενδύσεις από αλουμίνιο και χρώμιο στο εσωτερικό του οχήματος, σπορτίφ ρύθμιση ανάρτησης κ.ά.

 

Mercedes-Benz HYMERCAR Grand Canyon S

Θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του νέου Sprinter στην αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει το νέο μοντέλο «HYMERCAR Grand Canyon S», μια ειδική έκδοση ενός τροχόσπιτου που βασίζεται στις νέες εκδόσεις με μεικτό βάρος 5,5t. του δημοφιλούς μοντέλου.

Πέραν του κορυφαίου επιπέδου άνεσης του Sprinter, πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας χάρη στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς όπως τα Crosswind Assist, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist, High Beam Assist και Collision Prevention Assist.

Παράλληλα, το εν λόγω αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο κρεβάτι με διαστάσεις 195 x 140 εκ., μια πλήρως λειτουργική κουζίνα και μια τουαλέτα – ντουζιέρα, στο εσωτερικό του.

 

Mercedes-Benz Vansportscamper

Στο φετινό Caravan Salon 2016, σε συνεργασία με τις εταιρείες Terracamper και Hartmann, η Mercedes-Benz παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα δυναμικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με την ονομασία «Vansportscamper» που βασίζεται στην επιβατική έκδοση Tourer του νέου Vito.

Με βασικό γνώρισμα τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, το εν λόγω αυτοκινούμενο τροχόσπιτο συνδυάζει τη δυναμική σχεδίαση με τον ιδιαίτερα σπορτίφ χαρακτήρα χάρη σε στοιχεία όπως οι μαύρες –ματ- ζάντες αλουμινίου αλλά και οι –ίδιας απόχρωσης- επενδύσεις στο κρεβάτι – φυσαρμόνικα στην οροφή και τα ειδικά αυτοκόλλητα.

Το Mercedes-Benz Vito Tourer Vansportscamper θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους πίσω ή και σε όλους τους τροχούς με τρεις κινητήρες ισχύος 136, 163 ή 190 ίππων. Παράλληλα, οι εμπροσθοκίνητες εκδόσεις του θα αποδίδουν ισχύ 88 ή 115 ίππων.

Για την μετάδοση της κίνησης επιστρατεύεται ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το αυτόματο 7G-Tronic Plus με μετατροπέα ροπής ενώ στα ηλεκτρονικά συστήματα Crosswind Assist και Attention Assist περιλαμβάνονται στον βασικό του εξοπλισμό.

 

Mercedes-Benz Citan με οροφή TopDog

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή πρόταση για αυτούς που θέλουν να διασφαλίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είναι και η ειδική μετατροπή του Citan σε ένα πλήρες τροχόσπιτο χάρη στο σύστημα αναδιπλούμενης οροφής «TopDog» της εταιρείας «3DOG».

Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η ειδική αυτή οροφή που εδράζεται σε βάση στις ράγες οροφής του Citan, μπορεί να αναδιπλωθεί και να προσφέρει χώρο για ύπνο σε δύο ενήλικους, ενώ περιλαμβάνει ειδικό ανθεκτικό δάπεδο, βοηθητικούς χώρους κ.ο.κ. Παράλληλα, το συνολικό ύψος της όταν έχει αναδιπλωθεί στην οροφή του οχήματος δεν υπερβαίνει τα 25 – 30 εκ.