Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο CEO της Tesla, κ. Elon Musk, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μελλοντικού ηλεκτρικού φορτηγού που θα παρουσιαστεί μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο.

Πλησιάζει το φορτηγό της Tesla

2.698 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έδωσε νέες πληροφορίες καθώς και την πρώτη εικόνα του νέου ηλεκτροκίνητο φορτηγού της εταιρείας που αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Κατά διάρκεια ομιλίας του στην έκθεση TED του Βανκούβερ (Καναδάς), ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έδωσε νέες πληροφορίες αναφορικά με το μελλοντικό –αμιγώς ηλεκτροκίνητο- φορτηγό της εταιρείας που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Musk τόνισε πως το νέο φορτηγό της Tesla είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί επίσημα τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ ανέφερε πως μεταξύ άλλων, το εν λόγω όχημα θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί άμεσα σε αποδοτικότητα και επιδόσεις, οποιοδήποτε συμβατικό φορτηγό κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στους δρόμους.
Παράλληλα, ο κ. Musk δεν παρέλειψε να δώσει στη δημοσιότητα μια εικόνα του νέου φορτηγού της Tesla.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως πέρα από το πρώτο ηλεκτροκίνητο φορτηγό της, η Tesla φιλοδοξεί μέσα στην επόμενη διετία να παρουσιάσει και ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο Pick-Up που επίσης, θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην εν λόγω κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών.