Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Ford Transit Custom που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2019 θα φέρουν την ονομασία «Energi».

Πλησιάζουν τα Ford «Energi»

2.264 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από το… στρατόπεδο της Ford, η εταιρεία κατοχύρωσε την ονομασία «Energi» για τις μελλοντικές –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις των οχημάτων της.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, η Ford αναμένεται να παρουσιάσει συνολικά 13 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της μέχρι το 2019, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και μια σχετική έκδοση Plug-in Hybrid για το Transit Custom που θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στην επόμενη 2ετία (2019).
Μάλιστα, σας έχουμε ήδη πληροφορήσει σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας πιλοτικών δοκιμών των συγκεκριμένων εκδόσεων του Transit Custom στην πόλη του Λονδίνου μέσα στο 2017, όπου θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης 20 συνολικά οχήματα για ένα διάστημα 12 μηνών.
Η πιο πρόσφατη λεπτομέρεια που αφορά στα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της Ford αφορά στην ονομασία τους καθώς, η εταιρεία κατοχύρωσε την ονομασία «Energi» για τις σχετικές εκδόσεις των Kuga, Explorer και Transit Custom που θα προστεθούν στις υπάρχουσες Plug-in Hybrid (PHEV) εκδόσεις των C-Max και Mondeo.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εν λόγω εκδόσεων του Ford Transit Custom σύντομα…