Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η έκδοση Long του Mercedes-Benz Vito Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο της τάξης των 6,0 κ.μ.

Το πλάτος των 961 χλστ. για την πλευρική θύρα, επιτρέπει την φόρτωση και ευρωπαλετών κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος.

Ειδικοί κρίκοι για τη στερέωση του φορτίου υπάρχουν σε διάφορα σημεία του χώρου φόρτωσης.

Το κατώφλι φόρτωσης απέχει μόλις 558 χλστ. από το έδαφος.

Μέσω μιας ειδικής καταπακτής κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διασφαλίζεται η μεταφορά και αντικειμένων με μήκος άνω των 3,0μ.

Επαρκής χώρος για έως και τρεις ευρωπαλέτες

Η μεσαία έκδοση «Long» ως προς το μήκος του αμαξώματος, την οποία είχαμε στη διάθεση μας για τις ανάγκες της φωτογράφησης, έχει μήκος μεταξονίου της τάξης των 3.200 χλστ. και προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 2.831 χλστ. Με το πλάτος της καρότσας να ανέρχεται στα 1.685 χλστ. (1.270 χλστ. μεταξύ των θόλων) και το πλάτος της πίσω και της πλευρικής θύρας να ορίζονται αντίστοιχα στα 1.391 χλστ. και 961 χλστ., το Vito Long είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και τρεις παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τοποθετημένες κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος.
Πέραν αυτού, οι ξύλινες επενδύσεις τόσο στο δάπεδο όσο και τα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης, σε συνδυασμό με τις πολλαπλές βάσεις στερέωσης του φορτίου, επιτρέπουν την άνετη υποστήριξη πολλαπλών τύπων εμπορευμάτων, χωρίς τη σημαντική καταπόνηση του οχήματος.
Στην περίπτωση του οχήματος της δοκιμής, ένας κύβος τσιμέντου με βάρος 1,0t. είχε τοποθετηθεί από την Mercedes-Benz Ελλάς, προκειμένου να προσφέρει την αίσθηση που αποκομίζει κανείς πίσω από το τιμόνι ενός πλήρως φορτωμένο Vito δεδομένου ότι, η συγκεκριμένη έκδοση με μεικτό βάρος 3,05t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1.112 κιλά.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ