Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μηδενική περίοδος… προσαρμογής

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του Mercedes-Benz Vito είναι πως δεν απαιτεί χρόνο «προσαρμογής» ακόμη και από τον άπειρο οδηγό καθώς αποδεικνύεται εξαιρετικά… φιλικό και προβλέψιμό στις αντιδράσεις του.
Το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας που διασφαλίζουν προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το ESP αλλά και επιπλέον «καλούδια» όπως το Crosswind Assist (βασικός εξοπλισμός) που αναλαμβάνει να διατηρήσει σταθερό το όχημα σε πλευρικές –έντονες- ριπές ανέμου, θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση τον οδηγό του, όπως αντίστοιχα και η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα.
Η μετάδοση της κίνησης στην συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου γίνεται στον εμπρόσθιο άξονα και η εξαιρετική ρύθμιση της ανάρτησης περιορίζει αισθητά τις έντονες κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές, ακόμη και με πλήρες φορτίο, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε.
Παράλληλα, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοτεχνιών του ελληνικού οδικού δικτύου, φιλτράρονται αποτελεσματικά και ο οδηγός θα εκτιμήσει το γρήγορο και σαφές τιμόνι (με ηλεκτρική υποβοήθηση) όπως επίσης και τα ανθεκτικά φρένα.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον μικρό κύκλο στροφής (11,1μ. για μήκος αμαξώματος της τάξης των 5,14μ.) του Vito, στοιχείο που το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο εντός της πόλης.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία όπως ο έλεγχος πίεσης των ελαστικών καθώς και το σύστημα «Attention Assist» που αναλαμβάνει να ελέγχει συνεχώς τη συμπεριφορά του οδηγού πίσω από τιμόνι.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ