Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα έκδοση «Edition 35» του VW Caddy πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της στην 66η ΙΑΑ 2016 του Ανοβέρου.

Ο δυναμισμός των συγκεκριμένων –επετειακών- εκδόσεων του Caddy είναι έκδηλος και στο εσωτερικό του οχήματος.

Παράλληλα, τόσο στις επιβατικές όσο και στις επαγγελματικές εκδόσεις, αίσθηση προκαλεί η γυαλιστερή μαύρη βαφή στην οροφή του αμαξώματος.

Πρεμιέρα 35 ετών για το Caddy

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2016)

Στην προσεχή 66η ΙΑΑ του Ανοβέρου, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια επετειακή έκδοση για τα 35 έτη ιστορίας του Caddy, την «Edition 35» καθώς και τις νέες εκδόσεις TGI του δημοφιλούς Vanette.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 35 έτη ιστορίας του ιδιαίτερα επιτυχημένου εμπορική και στην ελληνική αγορά- μοντέλου της, η Volkswagen θα παρουσιάσει στην προσεχή ΙΑΑ του Ανοβέρου μια επετειακή έκδοση του μοντέλου και ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα, το VW Caddy Edition 35.

Το εν λόγω διακρίνεται σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Caddy χάρη στις πολλαπλές «πινελιές» από μαύρηγυαλιστερή- βαφή στις πόρτες, το πίσω μέρος του αμαξώματος ενώ, χαρακτηριστική είναι και η γυαλιστερή μαύρη βαφή στην οροφή του οχήματος που έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις αποχρώσεις στις οποίες αναμένεται να διατίθεται το Caddy Edition 35 (Candy White, Cherry Red, Indium Grey, Reflex Silver και Acapulco Blue).

Παράλληλα, στο εσωτερικό των συγκεκριμένων εκδόσεων συναντάμε επενδύσεις από δέρμα σε συνδυασμό με απομιμήσεις ανθρακονήματος, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του Caddy Edition 35.

Οι εκδόσεις «Edition 35» θα είναι διαθέσιμες τόσο για τις επαγγελματικές (Van) όσο και τις επιβατικές εκδοχές του οχήματος και η γκάμα των κινητήρων τους θα περιλαμβάνει 13 διαφορετικές επιλογές με καύσιμο την βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, οι οποίοι συνδυάζονται τόσο με μηχανικά όσο και αυτόματα (DSG) κιβώτια ταχυτήτων.

Παράλληλα, θα προσφέρονται και δύο 4κίνητες εκδόσεις του Caddy Edition 35 με τον 2,0λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα ισχύος 122 ή 150 ίππων που θα συνδυάζονται με 6τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο (DSG) κιβώτιο.

Παράλληλα, στην προσεχή ΙΑΑ 2016, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα «TGI» έκδοση του Caddy με κινητήρα φυσικού αερίου. Με τον εξαιρετικό νέο κινητήρα των 1,4λτ., και κάνοντας χρήση του CNG ως καύσιμο, οι εκδόσεις TGI του Caddy εμφανίζουν μέγιστη αυτονομία έως 630 χλμ. (έως 860 χλμ. στις εκδόσεις Maxi με τις μεγαλύτερης χωρητικότητας δεξαμενές CNG) ενώ, η μέση κατανάλωση φυσικού αερίου κυμαίνεται στα 4,1kg/100χλμ. Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης των εκδόσεων Caddy TGI παραμένει ανεπηρέαστος από την ύπαρξη των δεξαμενών για το φυσικό αέριο, με ωφέλιμο όγκο έως 3.200 λτ. (4.130 λτ. για τις εκδόσεις Caddy Maxi TGI).