Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ήδη από το 2005, η Jeep είχε παρουσιάσει μια πρωτότυπη έκδοση Pick-Up του Wrangler με την ονομασία «Gladiator».

Στα σκαριά Pick-Up βασισμένο στο Jeep Wrangler;

4.938 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2015)

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδίκτυο, η Fiat Chrysler Automobiles δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια παρουσίασης μιας έκδοσης Pick-Up για το Jeep Wrangler και ενδεχομένως να παρουσιάσει κάτι σχετικό το 2018.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε αναφέρει ξανά το… 2012, ο Jeep εξετάζει το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός νέου Pick-Up μοντέλου, ή αν προτιμάτε, μιας έκδοσης με ανοικτό χώρο φόρτωσης που θα βασίζεται στο Wrangler.

Εξάλλου, από το μακρινό 2005, η εταιρεία είχε παρουσιάσει στην Διεθνή Έκθεση NAIAS (North American International Auto Show) ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωτότυπο με την ονομασία «Gladiator».

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το ενδιαφέρον του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles σχετικά με ένα τέτοιου τύπου όχημα δεν έχει ατονήσει παρά το γεγονός ότι εδώ και περίπου μια 10ετία, δεν έχει δοθεί το… πράσινο φως για την έναρξη παραγωγής ενός τέτοιου οχήματος.

Ωστόσο, στην περίπτωση που η εταιρεία αποφασίζει να αυξήσει τον όγκο παραγωγής στο εργοστάσιο του Toledo (ΗΠΑ, Οχάιο), τότε υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες πως θα λανσαριστεί και μια έκδοση με ανοικτή καρότσα για το Wrangler.

Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως το εν λόγω μοντέλο θα βασίζεται στη νέα γενιά του Wrangler και η παρουσίαση του δεν πρέπει να γίνει νωρίτερα από το 2018