Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2ο 6μηνο του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει λογικά η παραγωγή της Pick-Up έκδοση του νέου Jeep Wranler, τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.

Στα σκαριά το νέο Jeep Pick Up

9.539 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν επίσημα, η Fiat Chrysler Automobiles έχει προγραμματίσει την παρουσίαση μιας Pick-Up έκδοση για το νέο Jeep Wrangler που λογικά θα λανσαριστεί από το 2018 και μετά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος FCA ανακοίνωσε πως στα άμεσα μελλοντικά του πλάνα είναι η εξέλιξη και κατασκευή νέων εκδόσεων του Jeep Wrangler, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η –πολυαναμενόμενη- Pick-Up έκδοση του μοντέλου.
Αν και οι όποιες πληροφορίες περιλαμβάνουν προς το παρόν μόνο την αγορά των ΗΠΑ, η Fiat Chrysler Automobiles αναμένεται να πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 1 δις ευρώ στις γραμμές παραγωγής Warren Truck Assembly και Toledo Assembly, δημιουργώντας παράλληλα 2.000 νέες θέσεις εργασίας σε αυτές.
Οι εν λόγω γραμμές, αναμένεται να υποστηρίξουν την παραγωγή της νέας γενιάς του Jeep Wrangler ενώ, στις σχετικές εκδόσεις του, είναι δεδομένο πως θα περιλαμβάνεται και μια έκδοση με ανοικτή καρότσα (Pick-Up) η οποία, εκτός απροόπτου, θα αρχίσει να παράγεται από το 2ο μισό του 2018 και μετά…