Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Caddy θα παρουσιαστεί σε 4κίνητες εκδόσεις «Alltrak» στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά του γερμανικού μοντέλου, οι εκδόσεις Alltrak θα προσφέρονται τόσο σε επιβατικές όσο και επαγγελματικές εκδοχές.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος ενώ και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται πληρέστατος.

Παράλληλα, οι επιβατικές του εκδόσεις θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και πέντε επιβάτες, με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Στην 66η ΙΑΑ το εκτός δρόμου VW Caddy Alltrack

5.847 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2015)

Τη νέα έκδοση «Alltrak» της 4ης γενιάς του Caddy, με σύστημα 4κίνησης «4MOTION» θα παρουσιάσει η Volkswagen στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (15 – 27 Σεπτεμβρίου).

Όπως και η προηγούμενη γενιά του, έτσι και το νέο Volkswagen Caddy θα αποκτήσει μια νέα, δυναμική, 4κίνητη, έκδοση που θα είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ωστόσο, ο αντικαταστάτης της 4κίνητης έκδοσης «Cross Caddy» της 3ης γενιάς του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου θα φέρει την ονομασία «Caddy Alltrak».

Όπως είναι φυσικό, το νέο Caddy Alltrak θα προσφέρεται τόσο σε επιβατικές εκδόσεις όσο και ως Van και θα διαφέρει σχετικά σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου χάρη σε διάφορα χαρακτηριστικά στοιχεία.

Αρχικά αξίζει να αναφέρουμε τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών καθώς και το σύστημα 4κίνησης «4MOTION» που θα είναι διαθέσιμο προαιρετικά.

Πέραν αυτού, εκτός των πολλαπλών λογότυπων «Alltrak» που απαντώνται τόσο σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο, η σχεδίαση του Caddy Alltrak έχει να επιδείξει προστατευτικές επενδύσεις από μαύρο –ματ- πλαστικό στους θόλους των τροχών, τις πλευρικές θύρες και το κάτω μέρος των προφυλακτήρων. Παράλληλα, στο κάτω μέρος του αμαξώματος υπάρχουν ειδικές προστατευτικές επενδύσεις για την προστασία του κατά την κίνηση σε κακοτράχαλες εκτός δρόμου διαδρομές.

Στο εσωτερικό θα προσφέρονται αρκετές επενδύσεις από δέρμα (τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων, χειρόφρενο) αλλά και χρώμιο ενώ ειδικά στις επιβατικές εκδόσεις θα υπάρχουν αρκετές ακόμη λεπτομέρειες όπως αναδιπλούμενες βάσεις – τραπεζάκια στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, πλήρως ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια κ.ο.κ.

Σε ότι αφορά στην γκάμα των κινητήρων τους, οι νέες εκδόσεις Caddy Alltrak θα είναι διαθέσιμες τόσο με τους νέους 2,0λιτρους –TDI- πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 75 – 150 ίππους όσο και με τους βενζινοκινητήρες –TSI- των 1,0, 1,2 ή 1,4 λτ. που αποδίδουν ισχύ από 84 – 125 ίππους. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως θα προσφέρονται και εκδόσεις με τον 1,4 TGI κινητήρα που αποδίδει ισχύ 110 ίππων και κάνει χρήση φυσικού αερίου ως καύσιμο.

Ανάλογα με τον κινητήρα και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, η Volkswagen θα προσφέρει χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή τις εκδόσεις με 6 ή 7 σχέσεις του αυτόματου κιβωτίου DSG.

Σε συνδυασμό με την ύπαρξη του συστήματος 4κίνησης «4MOTION» στον προαιρετικό εξοπλισμό των εκδόσεων «Alltrak» θα υπάρχουν διαθέσιμες και πολλές ακόμη τεχνολογικές λύσεις όπως το σύστημα Hill Hold, ειδικό ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών και πολλές ακόμη επιλογές.

Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η εμπορική πορεία των νέων εκδόσεων «Caddy Alltrak» της νέας -4ης κατά σειρά- γενιάς του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού οχήματος της Volkswagen στις διάφορες αγορές της ΕΕ, αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2015.