Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι κύριοι Σ. Παπαδόπουλος (αριστερά) και Κ. Παπαδάκης (δεξιά) με τη νέα γενιά του Neoplan Tourliner που κατέφθασε και στην ελληνική αγορά.

Στην Ελλάδα το νέο Tourliner

7.719 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2017)

Η εξαιρετική νέα γενιά του Neoplan Tourliner, που ήδη έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις είναι πλέον και στην ελληνική αγορά, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ.

Η νέα γενιά του Neoplan Tourliner διακρίνεται για την πλήρως τροποποιημένη αισθητική της σχεδίασης τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού ενώ μεταξύ των πολλαπλών διακρίσεων που –ήδη- έχει αποσπάσει, συγκαταλέγεται και αυτό για την καλύτερη σχεδίαση, καινοτομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον στον θεσμό «iF Design Awards».
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα γενιά του δημοφιλούς τουριστικού λεωφορείου είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας και οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να τη γνωρίσουν από κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Αφοί Παπαδάκη ΑΒΕΤΕ, αποκλειστικού διανομέα της Neoplan στην Ελλάδα.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Διευθυντής Πωλήσεων Νέων Φορτηγών και Λεωφορείων της MAN Ελλάς Α.Ε., κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, τόνισε πως: «… Με χαρά καλωσορίζουμε το νέο Tourliner με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το πιο δημοφιλές λεωφορείο έγινε ακόμη καλύτερο και πιο εντυπωσιακό».
Αντίστοιχα, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Αφοί Παπαδάκη ΑΒΕΤΕ δήλωσε σχετικά πως: «… Το λεωφορείο που τόσο περίμενε η αγορά, ήρθε και εντυπωσιάζει. Όπως και η προηγούμενη γενιά του, το νέο Tourliner αναμένεται να είναι το best-seller της αγοράς».
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αφοί Παπαδάκη ΑΒΕΤΕ στα τηλέφωνα 210 5565041 και 210 5565042 ή στο e-mail: [email protected].