Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Skoda αναμένεται να λανσάρει τη νέα γενιά του Roomster μέσα στο επόμενο έτος.

Ωστόσο, τα σημαντικά νέα αφορούν στο γεγονός πως το νέο αυτό μοντέλο θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στη νέα γενιά του Volkswagen Caddy.

Στο VW Caddy θα βασίζεται το νέο Skoda Roomster

2.907 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2015)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που επικαλούνται πληροφορίες από το… στρατόπεδο της Skoda, η νέα γενιά του Roomster αναμένεται να βασίζεται στο –επίσης νέο- VW Caddy που μόλις παρουσιάστηκε.

Συγκεκριμένα, με βάση τις ισχύουσες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, η Skoda εξελίσσει τη νέα γενιά του Roomster, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2016.

Ωστόσο, το νέο μοντέλο της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχο του καθώς, κύκλοι της Skoda αναφέρουμε πως θα βασίζεται στη νέα γενιά του Volkswagen Caddy που πρόσφατα παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου καθώς και στην 85η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με αυτό το δεδομένο, καθίσταται σαφές πως η Skoda προσβλέπει στην είσοδο της σε μια νέα κατηγορία οχημάτων όπως θα κληθεί να ανταγωνιστεί με μοντέλα όπως τα Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Fiat Doblo, Opel Combo κ.ά. για να αναφέρουμε μερικούς από τους βασικότερους εκπροσώπους της.

Προς το παρόν, οι υπεύθυνοι της Skoda δεν έχουν καταστήσει σαφές αν το νέο Roomster θα βασίζεται απλώς στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του νέου Volkswagen Caddy ή θα υιοθετήσει και στοιχεία του αμαξώματος του, ωστόσο είναι δεδομένο πως, με βάση όλα τα παραπάνω, θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με αυξημένους χώρους στο εσωτερικό του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η Skoda σχεδιάζει να παρουσιάσει μόνο επιβατικές εκδόσεις για το νέο αυτό μοντέλο ή αν προσανατολίζεται να εισέλθει και στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των Vanette