Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε στο βίντεο το νέο Mercedes-Benz X-Class να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γερμανίες με εκτεταμένο καμουφλάζ λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Στους δρόμους το νέο Mercedes PickUp

2.973 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2017)

Με την Mercedes-Benz να έχει ανακοινώσει πως το νέο Pick-Up της θα παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του 2017, ήδη το «X-Class»… πιάστηκε στα πράσα κατά το στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του. Δείτε το βίντεο…

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, η Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της Pick-Up με την ονομασία «X-Class» προς το τέλος του τρέχοντος έτους.
Με αυτό το δεδομένο, το μοντέλο είναι σαφές πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του και όπως είναι φυσικό, ήταν θέμα χρόνου να… συλληφθεί από τον δημοσιογραφικό φακό κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής στο οδικό δίκτυο της Γερμανίας.
Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε αρκετές από τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της σχεδίασης του νέου ελαφρού ημιφορτηγού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, παρά το εκτεταμένο καμουφλάζ που το πρωτότυπο όχημα φέρει…