Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή του νέου οδικού άξονα της Ολυμπίας Οδού.

Ταξιδεύοντας τη νέα Ολυμπία Οδό

5.487 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Στο νέο βίντεο που δημοσιοποίησε η Ολυμπία Οδός, μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της διαδρομής Αθήνα – Πάτρα, που ολοκληρώνονται πλήρως έως το φθινόπωρο του 2017.

Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από την κατασκευάστρια κοινοπραξία, τα 201,5 χλμ. της διαδρομής Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό άνω του 88% και εκτός συγκεκριμένων τμημάτων που θα ολοκληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο, το σύνολο του νέου αυτού οδικού άξονα, αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο επόμενο 2μηνο.
Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η «Ολυμπία Οδός», τα τμήματα που θα καθυστερήσουν να παραδοθούν έχουν συνολικό μήκος 9 χλμ. και εστιάζονται σε περιοχές όπως το Δερβένι, οι Καμάρες, τα Αραχωβίτικα και το Ρίο (ανισόπεδος κόμβος).
Επιπρόσθετα, με την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να λειτουργούν σε αυτό 5 μετωπικοί σταθμοί διοδίων (Ελευσίνα, Ισθμός, Ζευγολατιό, Ελαιώνας Αιγιαλείας και Ρίο) καθώς και 9 πλευρικοί (Νέα Πέραμος, Αγ. Θεόδωροι, Πάχη, Ζευγολατιό, Κιάτο, Δερβένι, Ακράτα, Καλάβρυτα, Αραχοβίτικα) ενώ, το κόστος διέλευσης για τα Ι.Χ θα αυξηθεί από τα 6,4 ευρώ στα 11,5 ευρώ.
Περισσότερα για τη νέα διαδρομή και την πρόοδο των εργασιών του οδικού άξονα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…