Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017.

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Τι λέει το ΥΠ.ΟΙΚ

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

Μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων, που αφορούν το 2017, το ΥΠ.ΟΙΚ ήρθε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα και να πάρει αποστάσεις από αυτά.

Έκπληκτοι φέρονται να είναι οι αρμόδιοι στο ΥΠ.ΟΙΚ μετά τις διαρροές για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 (δείτε εδώ τι λένε οι πληροφορίες για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας) και διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού τους, αλλά και επιβαρύνσεις σε κατόχους πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του αναπληρωτή υπουργού Τρύφωνα Αλεξιάδη "δεν υπάρχει τέτοια πρόταση ούτε στο πόρισμα της επιτροπής". Μάλιστα διαβεβαιώνουν πως όχι μόνο δεν έχει ληφθεί απόφαση, αλλά δεν έχει γίνει καν συζήτηση.

Επιπροσθέτως διαμηνύουν πως από την κυβέρνηση δεν προωθείται καμία αλλαγή η οποία θα φέρνει επιβαρύνσεις σε οποιονδήποτε κάτοχο Ι.Χ. Το μόνο που θα εξεταστεί, θα είναι ενδεχόμενες μειώσεις των τελών κυκλοφορίας για πολύ παλιά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ανάσχεση του κύματος κατάθεσης πινακίδων, το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος.

Εμείς να υπενθυμίσουμε πως και πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή, είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρμόδιοι διαψεύδουν αλλά η πραγματικότητα τους... διαψεύδει!