Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2019, μια τροποποιημένη σχετικά έκδοση του Ford Ranger θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία και στην αγορά των ΗΠΑ.

Το Ford Ranger πάει στις ΗΠΑ

2.945 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η Ford, το δυναμικό Pick-Up της στη μεσαία κατηγορία των οχημάτων 1,0t., το Ranger, αναμένεται να λανσαριστεί τελικά και στην αγορά των ΗΠΑ από το 2019.

Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της Ford κατά τη διάρκεια της έκθεσης «NAIAS 2017» που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Ντιτρόιτ, η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει τελικά και στην αγορά των ΗΠΑ το Ranger, από το 2019.
Πέραν του Ranger, η Ford αναμένεται να παρουσιάσει εκ νέου και ένα ακόμη σημαντικό μοντέλο, το Bronco, ένα SUV που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1966 και η παραγωγή του είχε διακοπεί τελικά τρεις δεκαετίες αργότερα (1996).
Τα δύο αυτά μοντέλα αναμένεται να υιοθετήσουν κοινά μηχανικά μέρη κάτω από το αμάξωμα τους ενώ, αμφότερα θα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής του Wayne στο Μίτσιγκαν.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Ranger που τελικά θα λανσαριστεί σε μια 2ετία στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να φέρει αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις σε σχέση με το υπάρχουν μοντέλο που διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο (και στην Ελλάδα), ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και αρκετές αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα εφοδιάζεται.
Με το Ford Ranger να παρουσιάζεται επίσημα μέσα στο 2019 για την αγορά των ΗΠΑ, το νέο Ford Bronco υπολογίζεται πως θα ακολουθήσει ένα έτος αργότερα (2020).