Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια πρωτότυπη έκδοση του Vivaro με την ονομασία «Surf Concept» παρουσιάζει η Opel στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Εξωτερικά, το Vivaro Surf Concept ξεχωρίζει από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου χάρη στην έντονη διχρωμία του αμαξώματος.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πλούσια εξοπλισμένος και εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα πολυμέσων και κλιματισμού…

… ενώ δύο πλευρικές συρόμενες θύρες επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση των επιβατών στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί ένας ανεξάρτητος χώρος φόρτωσης με όγκο από 3,2 – 4,0κ.μ. για την ασφαλή μεταφορά πάσης φύσεως εξοπλισμού.

Το Opel Vivaro πάει παραλία!

5.257 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2015)

Μια ειδική έκδοση για τους λάτρεις των extremes sports και όσους αναζητούν ένα όχημα… ελευθέρου χρόνου προσφέρει η Opel με το πρωτότυπο «Vivaro Surf Concept» που παρουσιάζει στην ΙΑΑ 2015.

Για όσους επιθυμούν ένα ευέλικτο, με υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας αλλά και μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, όχημα για την κάλυψη των εξορμήσεων τους εκτός της πόλης, η Opel δημιούργησε το πρωτότυπο Vivaro Surf Concept που πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του στην 66η ΙΑΑ της Φρανκφούρτης.

Ένα έτος μετά την επίσημη παρουσίαση του, το Opel Vivaro αποκτά μια νέα –ειδική- έκδοση που διακρίνεται για την ειδική έκδοση του αμαξώματος του, τόσο στυλιστικά όσο και σε ότι αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Χάρη στην έντονη διχρωμία του αμαξώματος, το νέο Opel Vivaro Surf Concept ξεχωρίζει άμεσα από τις υπόλοιπες –συμβατικές- εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου ωστόσο, είναι κερδίζει τις εντυπώσεις και σε ότι αφορά την χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού του.

Συγκεκριμένα, η έκδοση CrewCab στην οποία βασίζεται, επιτρέπει την άνετη μεταφορά 5 ή έξι επιβατών (αναλόγως των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη του), ενώ παράλληλα έχει προβλεφθεί ένας ανεξάρτητος χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 3,2κ.μ. ή 4,0κ.μ. στις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο.

Το γεγονός αυτό επιτρέπει στο Opel Vivaro Surf Concept να είναι σε θέση να μεταφέρει πάσης φύσεως αντικείμενα στον χώρο αποσκευών, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η άνεση των επιβατών.

Με μεικτό βάρος της τάξης των 2,9t., και πολλαπλά προηγμένα συστήματα στον εξοπλισμό του όπως το σύστημα Keyless Open αλλά και η αερανάρτηση στον πίσω άξονα, η πρωτότυπη αυτή έκδοση του Opel Vivaro αποδεικνύεται ένα εντυπωσιακό και πλήρως λειτουργικό – αποδοτικό όχημα για την κάλυψη ακόμη και των πιο απαιτητικών χρήσεων.

Με δύο πλευρικές συρόμενες θύρες, προσφέρει άνετη και άμεση επιβίβαση των επιβατών σε όλες τις θέσεις ενώ σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις σε ότι αφορά στην ηχομόνωση της καμπίνας.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας νέες –κορυφαίες- επιλογές σε ότι αφορά στο σύστημα κλιματισμού αλλά και τα πολυμέσα ενώ, την κίνηση του αναλαμβάνει ο BiTurbo CDTI πετρελαιοκινητήρων των 1,6λτ. που αποδίδει ισχύ 140 ίππων και μέγιστη ροπή 340 Nm.

Χάρη στο πακέτο «ecoFLEX»που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα Start/Stop, ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας εμφανίζει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (έως και 6,1λτ./100χλμ.) και εκπομπές εκπομπές ρύπων (από 160g/km) ενώ μπορεί να ωθήσει το γερμανικό μοντέλο σε τελικές ταχύτητες της τάξης των 180χλμ./ώρα.