Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρώτο –αμιγώς ηλεκτροκίνητο- πρωτότυπο ελαφρύ επαγγελματικό της Mercedes-Benz, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 66η ΙΑΑ, μέσα στο φθινόπωρο του 2016.

Το «Vision Van» αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας «adVANce» της Mercedes-Benz που προβλέπει επενδύσεις 500 εκ. ευρώ στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στα ελαφρά επαγγελματικά.

Μέσω του πρωτότυπου «Vision Van» η Mercedes-Benz… οραματίζεται πολλαπλές νέες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στη διαδικασία φόρτωσης του οχήματος…

… καθώς και τη χωροταξική διαρρύθμιση του χώρου για τον οδηγό ενώ…

… ουσιαστικά, το εν λόγω πρωτότυπο δεν αποκλείεται να αποτελεί και προπομπό της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Sprinter που θα παρουσιαστεί προς το τέλος της τρέχουσας 10ετίας!

To «Vision Van» πάει στις ΗΠΑ

2.386 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2016)

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε επίσημα πως θα παρουσιάσει το φουτουριστικό πρωτότυπο ελαφρύ επαγγελματικό «Vision Van» στην προσεχή έκθεση «Consumer Electronics Show 2017» στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η Mercedes-Benz αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν στην προσεχή Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο των ηλεκτρονικών καινοτομιών του Λας Βέγκας, «CES 2017» (Consumer Electronics Show), που θα διοργανωθεί από 5 – 8 Ιανουαρίου του 2017.
Στο πλαίσιο της νέας εταιρικής στρατηγικής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με την ονομασία «CASE» (Connected, Autonomous, Shared & Service, Electric Drive), στην προσεχή «CES 2017», αναμένεται να παρουσιαστούν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρωτότυπα οχήματα.
Αναφερόμαστε στο πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV της εταιρείας με την ονομασία «Concept EQ» καθώς και στο πρωτότυπο –επίσης ηλεκτροκινούμενο» ελαφρύ επαγγελματικό με την ονομασία «Vision Van», για οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ και εδώ