Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των Pick-Up απέσπασε η νέα γενιά του Volkswagen Amarok σε ότι αφορά στα ετήσια βραβεία «Tow Car Awards» για το 2017.

To νέο Amarok έλκει τα πάντα!

3.644 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Το νέο VW Amarok κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο του κορυφαίου εκπροσώπου της κατηγορίας των Pick-Up στα βραβεία «Tow Car Awards 2017» που διοργανώνονται για την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, τα περιοδικά Practical Caravan, What Car? καθώς και το The Camping and Caravaning Club διοργανώνουν τα βραβεία «Tow Car Awards» που στην ουσία εστιάζουν στους κορυφαίους εκπροσώπους από διάφορες κατηγορίες οχημάτων, αναφορικά με τις δυνατότητες έλξης φορτίων όπως π.χ. τα τροχόσπιτα.
Στα σχετικά βραβεία που απονεμήθηκαν για το 2017, την κορυφαία θέση για την κατηγορία των Pick-Up απέσπασε η νέα γενιά του Volkswagen Amarok και πιο συγκεκριμένα η έκδοση του με τον νέο V6 TDI πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 224 ίππων.
Πέραν της εξαιρετικής ελκτικής του ικανότητας, το VW Amarok κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής για τα ισχυρά φρένα του, έναν τομέα που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, αποτελούσε την «αχίλλειο πτέρνα» των εν λόγω μοντέλων στο παρελθόν.