Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η VW παρουσιάζει αυτές τις ημέρες το δυναμικό πρωτότυπο «Multivan PanAmericana» στην διεθνή ΙΑΑ 2015.

Πέραν της δυναμικής του εμφάνισης, το εν λόγω πρωτότυπο είναι σε θέση να μεταφέρει και μια μοτοσικλέτα στο εσωτερικό του.

Volkswagen Multivan PanAmericana στην ΙΑΑ 2015

5.363 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2015)

Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρωτότυπο όχημα βασισμένο στο νέο T6 με την ονομασία «Multivan PanAmericana Concept» παρουσιάζεται από την Volkswagen στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Στην 66η ΙΑΑ 2015 που ανοίγει εντός των ημερών τις πύλες της για το ευρύ κοινό, στο σύνολο τους σχεδόν, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν όλους τους νέους εκπροσώπους τους καθώς και πολλά, ιδιαίτερα σημαντικά πρωτότυπα οχήματα, αρκετά εκ των οποίων αναμένεται να φτάσουν τελικά και στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τέτοιου –πρωτότυπου- οχήματος είναι το «Multivan PanAmericana Concept» που παρουσιάζεται από την Volkswagen.

Πολύ… κοντά στις εκδόσεις παραγωγής του νέου VW T6, το εν λόγω πρωτότυπο διαθέτει όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου εκπρόσωπου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τη διαφορά πως το αμάξωμα του φέρει μια έντονη διχρωμία από άσπρης και μαύρης απόχρωσης με αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες.

Παράλληλα οι θόλοι των τροχών είναι πιο τονισμένοι ενώ και οι αλουμινένιοι τροχοί είναι μεγαλύτερων διαστάσεων.

Επιπρόσθετα, χαρακτηριστική είναι η επένδυση από μέταλλο στο κάτω μέρος του οχήματος για την προστασία του κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ωστόσο, το στοιχείο που ξεχωρίζει στο νέο Multivan PanAmericana Concept είναι η δυνατότητα του να υποστηρίξει την μεταφορά μιας μοτοσικλέτας στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, η ύπαρξη μιας ειδικής, ηλεκτρικά ελεγχόμενης, ράμπας στο πίσω μέρος του οχήματος καθώς και τα ειδικά σημεία στήριξης στο εσωτερικό του, επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του να φορτώσει εύκολα και γρήγορα την μοτοσικλέτα του σε αυτό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο εσωτερικό του οχήματος ο διάκοσμος είναι αρκετά δυναμικός και πέραν των πολλαπλών επενδύσεων από δέρμα, μέταλλο και ανθρακονήματα, το δάπεδο δεν καλύπτεται από μοκέτα αλλά από πλάκες αλουμινίου, προκειμένου να τονιστεί ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του.

Τέλος, την κίνηση του VW Multivan PanAmericana Concept αναλαμβάνει ο υπετροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 204 ίππων και μέγιστη ροπή 400Nm, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων καθώς και σύστημα τετρακίνησης 4ΜΟΤΙΟΝ.