Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Seat Toledo προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις Taxi με κόστος αγοράς από 15.000 ευρώ (συμπ/μένης Ειδικής Προσφοράς).

Ο εσωτερικός διάκοσμος του ισπανικού μοντέλου διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής του και τον πληρέστατο εξοπλισμό.

Παράλληλα, ακόμη και πέντε ενήλικοι επιβάτες θα φιλοξενηθούν με άνεση στα αναπαυτικά του καθίσματα…

Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,6λτ. αποδίδει ισχύ της τάξης των 90 ή 105 ίππων αντίστοιχα.

Υπηρεσιες & Προϊοντα για Taxi

13.384 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2015)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Seat, ανακοίνωσε πως η νέα γενιά του δημοφιλούς Toledo, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και σε εκδόσεις Taxi με εξαιρετικό εξοπλισμό άνεσης και αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου.

To ΤΑΞΙ του μήνα: ΝΕΟ SEAT TOLEDO TAXI

H Seat Τεχνοκάρ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως η νέα, 4η κατά σειρά, γενιά του Toledo είναι πλέον σε θέση να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και στους Έλληνες αυτοκινητιστές Taxi χάρη στην προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό της για επιβάτες και αποσκευές και την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύει.
Παρά τις περιορισμένες –σχετικά- διαστάσεις του αμαξώματος του, το νέο Seat Toledo Taxi είναι σε θέση να προσφέρει άνετους χώρους στο εσωτερικό του για πέντε ενήλικους επιβάτες. Την ίδια στιγμή, ο χώρος για τις αποσκευές του έχει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα, μεγάλο άνοιγμα πόρτας, χαμηλό κατώφλι ενώ, η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 550 λτ.

Κομψός και ποιοτικός εσωτερικός διάκοσμος με πληρέστατο εξοπλισμό
Στο εσωτερικό του νέου Seat Toledo τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες θα επωφεληθούν από την υψηλό ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης ενώ, τα άνετα και αναπαυτικά καθίσματα θα τους διατηρήσουν ξεκούραστους κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.
Η ηχομόνωση της καμπίνας είναι σημαντικά βελτιωμένη ενώ ως πολύ καλή κρίνεται και η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού, στοιχείο που θα εκτιμηθεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου ελληνικού καλοκαιριού.
Παράλληλα, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του νέου εκπρόσωπου της Seat κρίνεται ως πολύ καλός δεδομένου ότι ως βασικά στοιχεία όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται επιλογές όπως το ABS, το ESP, οι μετωπικοί αερόσακοι για τον οδηγό και τον συνοδηγό, οι πλευρικοί αερόσακοι καθώς και οι αντίστοιχοι «τύπου κουρτίνας», ο μηχανικός κλιματισμός «Climatic» (προαιρετικά προσφέρεται και ο αυτόματος «Climatronic», το σύστημα cruise-control, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τα ηλεκτρικά παράθυρα και οι καθρέπτες, τα ρυθμιζόμενα καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, οι εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης με λειτουργία «Cornering», το ηχοσύστημα με δυνατότητα σύνδεσης με πολλαπλές εξωτερικές πηγές δεδομένων, το τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια κ.ά. 

Αποδοτικοί κινητήρες πετρελαίου με χαμηλή μέση κατανάλωση 
Οι επιλογές στη γκάμα των μηχανικών συνόλων του Seat Toledo Taxi περιλαμβάνουν δύο εκδόσεις ενός υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα 1,6λτ. 
Ανάλογα με την έκδοση, η μέγιστη ισχύς του ανέρχεται στους 90 ή στους 105 ίππους αντίστοιχα με τις εκπομπές ρύπων τους να περιορίζονται στα 114 g/km, αναφορικά με τις συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα στα καυσαέρια. 
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως, η έκδοση του Seat Toledo με τον πετρελαιοκινητήρα TDI των 90 ίππων μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με το υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, που αναβαθμίζει σημαντικά το έργο του επαγγελματία αυτοκινητιστή τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.