Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια των 4 ετών λειτουργίας του, το Taxibeat έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 150.000 επιβάτες.

Το Taxibeat επεκτείνει της υπηρεσίες του

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2015)

Με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών λειτουργίας, η εφαρμογή Taxibeat οργανώνει ήδη τα επόμενα βήματα της στο χώρο των logistics, δοκιμάζοντας νέες υπηρεσίες, εκτός των μετακινήσεων με Taxi.

Μετά από τέσσερα έτη λειτουργίας, η εφαρμογή Taxibeat έχει καταφέρει να αναδιαμορφώσει σημαντικά τον κλάδο των Taxi και τις συνήθειες του επιβατικού κοινού.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εν λόγω εφαρμογής δεν σταματούν εκεί καθώς, ήδη εξετάζουν και εξελίσσουν τα επόμενα βήματα τους στον χώρο, δοκιμάζοντας νέες ιδέες και υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε νέες υπηρεσίες που αφορούν στον κλάδο των Logistics.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 12μήνου οι μετακινήσεις με χρήση του Taxibeat έχουν αυξηθεί κατά 100% στην Αττική. Από τον Μάιο του 2011, περισσότεροι από 300.000 χρήστες έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ενώ το Taxibeat έχει επιτυχώς εξυπηρετήσει περισσότερους από 150.000 επιβάτες.

Στην έναρξη της λειτουργίας του, το Taxibeat συνεργάζονταν με 85 οδηγούς Taxi ενώ προοδευτικά, περισσότεροι από 10.500 οδηγοί έχουν κάνει αίτηση για να ενταχθούν σε αυτό. Στην παρούσα φάση, ο στόλος των Taxi που συνεργάζεται με το Taxibeat ανέρχεται στα 3.500 οχήματα.