Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο βίντεο της Volvo Trucks, το σκεπτικό ήταν απλό. Ένα χωματουργικό FMX, εφοδιάστηκε με συστήματα που επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό του.

Παράλληλα επιστρατεύτηκε –ίσως- ένας από τους πιο ανεύθυνους οδηγούς στον κόσμο. Η 4χρονη Σόφι.

Στην μικρή δόθηκε το τηλεχειριστήριο που ελέγχει το χωματουργικό φορτηγό…

… και την άφησαν να παίξει σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα!

Το 4αξονικό και το 4χρονο!

2.323 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2015)

Στο νέο προωθητικό βίντεο της Volvo Trucks, η Σόφι, ένα τετράχρονο κορίτσι, παίρνει να χέρια του ένα τηλεκατευθυνόμενο Volvo FMX 8x6 και έχει το… ελεύθερο να το υποβάλλει στις χειρότερες δοκιμασίες!

Το Volvo FMX θεωρείται –και όχι άδικα- ως ένα από τα πιο σκληροτράχηλα, αξιόπιστα και αποδοτικά χωματουργικά φορτηγά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, μέσα στο 2015 το FMX δέχθηκε αρκετές και ιδιαίτερα σημαντικές αναβαθμίσεις που στόχο είχαν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε όλους τους τομείς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του νέου –υπερσύγχρονου- συστήματος ελέγχου της πρόσφυσης, «Automatic Traction Control», το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες του χωματουργικού φορτηγού ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες –εκτός δρόμου- συνθήκες κίνησης.

Πέραν αυτού, το αμάξωμα του Volvo FMX έχει δεχθεί έχει δεχθεί σημαντικές δομικές ενισχύσεις όπως π.χ. οι πλάκες πάχους 3χλστ. στο κάτω μέρος της καμπίνας αλλά και τις γωνίες της, προκειμένου να προστατευθούν τα «ευαίσθητα» μηχανικά τμήματα του οχήματος. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η εξαιρετικές –εκτός δρόμου- ικανότητες του FMX υποδηλώνονται και από την ελάχιστη απόσταση του από το έδαφος, που ανέρχεται στα 300 χλστ.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το Volvo FMX είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης, ακόμη και στα… χέρια του πιο απερίσκεπτου οδηγού.

Ποιος όμως επαγγελματίας οδηγός θα μπορούσε να είναι πιο απερίσκεπτος, από ένα 4χρονο κορίτσι;

Η συνέχεια στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε!