Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρουσιάστηκε και επίσημα η νέα εφαρμογή του ΣΑΤΑ για smartphones με την ονομασία Sata by IQTaxi.

Sata by IQTaxi

2.100 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2015)

Σαφείς αιχμές κατά της UBER επεφύλασσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θ. Λυμπερόπουλος, κατά την παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής «Sata by IQTaxi» που είναι πλέον διαθέσιμη.

Όπως έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) εξέλιξε μια νέα εφαρμογή για κλήσεις Ταξί μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων σε συνεργασία με την εταιρεία IQTaxi Inc. με την ονομασία «Sata by IQTaxi».

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας αυτής εφαρμογής, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Θ. Λυμπερόπουλος, επεφύλασσε μια σαφή επίθεση σε εταιρείες όπως η UBER.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λυμπερόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Ο κίνδυνος για το επιβατικό κοινό από τη χρήση εφαρμογών που χρησιμοποιούν ΙΧ οχήματα, μη νόμιμα και με οδηγούς που δεν υπόκεινται σε κανέναν απολύτως έλεγχο, είναι τεράστιος καθώς, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του. Εταιρείες όπως η UBER ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος και όχι για τη νομιμότητα ή την ασφάλεια των πολιτών».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IQTaxi Inc., κ. Βασίλης Κεραμάρης, τόνισε πως «… ο κυριαρχικός στόχος και η στρατηγική της εταιρείας μας είναι η στήριξη των επαγγελματιών και των υπηρεσιών του κλάδου των Ταξί ενώ θα σταθούμε αρωγός στις προσπάθειες του ΣΑΤΑ».

Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα αυτή εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Apple Store για κινητά iOS και στο Google Play για κινητά Android.