Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 12 Απριλίου 2016, το Volvo FH16 με το νέο κιβώτιο I-Shift για υπέρ-βαρέες εφαρμογές θα υποβληθεί σε μια «βαρέων βαρών» δοκιμασία.

Σε αυτήν του τη προσπάθεια, το κορυφαίο φορτηγό της σουηδικής εταιρείας θα έχει τον κ. Magnus Samuelsson, έναν από τους δυνατότερους άνδρες στον κόσμο.

Ρεκόρ έλξης για το FH16

1.950 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2016)

Στις 12 Απριλίου η Volvo Trucks έχει ανακοινώσει την παρουσίαση ενός νέου βίντεο όπου θα πρωταγωνιστεί το Volvo FH16 750hp και ο δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου σε μια μονομαχία… βαρέων βαρών!

Στις 15 Μαρτίου του 2016, η Volvo Trucks παρουσίασε το νέο αυτόματο κιβώτιο «I-Shift» με κοντές σχέσεις που είναι σε θέση να υποστηρίξει εφαρμογές και χρήσης με μεικτό βάρος συρμού έως και 325t.!

Με βάση λοιπόν την… προσφιλή τους συνήθεια, οι υπεύθυνοι της Volvo Trucks ανακοίνωσαν πως στις 12 Απριλίου αναμένεται να δημοσιοποιήσουν ένα ακόμη προωθητικό βίντεο στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, όπου το νέο Volvo FH16 750hp, εφοδιασμένο με την τελευταία και πιο αποδοτική έκδοση του κιβωτίου «I-Shift» θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια έντονη δοκιμασία βαρέων-βαρών.

Αρωγός στην προσπάθεια του κορυφαίου εκπροσώπου στη γκάμα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της Volvo Trucks, αναμένεται να είναι ο κ. Magnus Samuelsson, πρώην νικητής του διαγωνισμού «Ο δυνατότερος άνδρας του κόσμου» (WorldΆs Strongest Man).

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και μια πρόγευση των όσων θα παρουσιάσει η Volvo Trucks στις 12 Απριλίου, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…