Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυο ξεχωριστές «ενδεκάδες» αποτελούμενες από τα NP300 Navara, X-Trail, Qashqai και Micra συμμετείχαν στον πρωτότυπο ποδοσφαιρικό αγώνα της Nissan.

Όλα τα Nissan στη σέντρα!

1.808 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Η Nissan, ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, διοργάνωσε ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό ματς στην Λατ. Αμερική με πρωταγωνιστές τα δημοφιλή της μοντέλα! Δείτε το βίντεο…

Στο πρόγραμμα της ξεχωριστής αυτής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, πιστής αναπαράστασης ενός επίσημου αγώνα του UEFA Champions League, εκτός από τον διαιτητή έλαβε χώρα η παρουσίαση των δύο… ενδεκάδων, η τελετή έναρξης και φυσικά ο ύμνος της UEFA.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 11 ποδοσφαιριστές έκαστη… Η κάθε ομάδα αποτελούνταν από τέσσερα μοντέλα της Nissan.

Αναλυτικά, οι ενδεκάδες αποτελούνταν από το νέο NP300 Navara που κλήθηκε να υπερασπιστεί τα… μετόπισθεν, στον χώρο του κέντρου δέσποζαν τα μοντέλα X-Trail και Qashqai ενώ για την… επίθεση επιλέχθηκαν τα ευέλικτα Micra.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως τα εν λόγω οχήματα κλήθηκαν να οδηγήσουν επαγγελματίες οδηγοί ενώ μεταξύ των συνοδηγών ήταν ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής, Fabian Vargas καθώς και ο παλαίμαχος Jorge «Patron» Bermudez