Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz Hellas προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να γνωρίσουν από κοντά την επετειακή έκδοση του Actros στις εγκαταστάσεις της.

Τα εν λόγω οχήματα διακρίνονται για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας ενώ, το λογότυπο για τα 20 χρόνια δεσπόζει στους καθρέπτες…

… καθώς και σε πολλά ακόμη σημεία εντός της καμπίνας.

Ανακαλύψτε το επετειακό Actros

2.781 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Δείτε το βίντεο για την συμπλήρωση 20 ετών ιστορίας ενός από τα πιο επιτυχημένα φορτηγά όλων των εποχών και ανακαλύψτε τις επετειακές εκδόσεις του στην Mercedes-Benz Ελλάς!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της Mercedes-Benz στην κατηγορία των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, το Actros, συμπλήρωσε μια 20ετία επιτυχιών, αποτελώντας ουσιαστικά ορόσημο στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση για τον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων.
Από το 1996 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε η –επαναστατική- πρώτη γενιά του, με στοιχεία όπως τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς αλλά και το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης «EBS», το Actros έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των απανταχού επαγγελματιών οδηγών και μεταφορικών επιχειρήσεων, ως ένα από τα πληρέστερα οχήματα της κατηγορίας του αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα.
Σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης –και άκρως επιτυχημένης εμπορικά- ιστορίας του, το Actros έχει γίνει συνώνυμο της καινοτομίας και των πολυάριθμων συστημάτων ασφάλειας τα οποία ενσωματώνει.
Τελευταία παραδείγματα της τεχνογνωσίας της Mercedes-Benz Trucks που υιοθετούνται από τη νέα γενιά του Actros είναι τα υπερσύγχρονα συστήματα «Active Brake Assist 4» καθώς και το «Σύστημα Υποβοήθησης Αλλαγής Κατεύθυνσης». Παράλληλα, το Actros καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια το πλήρως επίπεδο δάπεδο σε πολλούς τύπους των ευρύχωρων καμπινών του ενώ, ακόμη πιο πρόσφατα, πρωτοπορεί και στις εξελίξεις αναφορικά με την αυτόνομη οδήγηση, χάρη στο σύστημα «Highway Pilot».
Τέλος, με πωλήσεις άνω των 145.000 οχημάτων από το 2011 και μετά, η υπάρχουσα γενιά του είναι ο ηγέτης στην κατηγορία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Νέες επετειακές εκδόσεις από τη Mercedes-Benz Ελλάς
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 έτη από την πρώτη παρουσίαση της «ναυαρχίδας» των βαρέων επαγγελματικών της οχημάτων, η Mercedes-Benz Trucks παρουσιάζει μια επετειακή έκδοση του Actros με μοναδικά χαρακτηριστικά ως προς τη σχεδίαση αλλά και τον εξοπλισμό της.
Με το μονόγραμμα των 20 ετών στους εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και τα πολλαπλά –κορυφαία τεχνολογικά- στοιχεία στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το επετειακό Actros έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως οι 138 λυχνίες LEDs στο εσωτερικό του οχήματος, με πολλαπλές επιλογές χρώματος, αναλόγως της προτίμησης του πελάτη.
Κορυφαία συστήματα όπως τα «Active Brake Assist 4» και «Predictive Powertrain Control» περιλαμβάνονται φυσικά στον εξοπλισμό των εν λόγω εκδόσεων ενώ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν από κοντά τα δύο –προς το παρόν- επετειακά οχήματα του Actros, στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.