Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volvo Trucks προσφέρει ένα νέο, ολοκληρωμένο, σύστημα πολυμέσων με τα μοντέλα FH, FM και FMX που συνδυάζει πολλαπλές από τις λειτουργίες του οχήματος.

Ο οδηγός είναι σε θέση να ελέγξει λειτουργίες όπως το σύστημα πλοήγησης, οι διάφορες παράμετροι του δρομολογίου, μέσω φωνητικών εντολών…

… μέσω μιας νέας οθόνης αφής…

… ή από τα χειριστήρια που εδράζονται στο τιμόνι του οχήματος.

Volvo Trucks: Νέο σύστημα πολυμέσων

2.640 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Η Volvo Trucks σας παρουσιάζει το νέο –πρωτοποριακό- σύστημα πολυμέσων που καλύπτει πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος και ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών και χειριστηρίων στο τιμόνι.

Με τον συνδυασμό του ηχοσυστήματος, του συστήματος πλοήγησης αλλά και τις υπηρεσίες διαχείρισης στόλου οχημάτων, η Volvo Trucks κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο –πρωτοποριακό- σύστημα πολυμέσων, το οποίο ελέγχεται μέσα από μια οθόνη αφής, από χειριστήρια στο τιμόνι αλλά και με φωνητικές εντολές, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία άνεσης και ασφάλειας στους πελάτες της.
Το νέο αυτό σύστημα της Volvo Trucks επιτρέπει στους οδηγούς ενός οχήματος της Volvo Trucks να εξατομικεύσουν τον… χώρο εργασίας τους δεδομένου ότι, είναι σε θέση να ακούν παντού τον σταθμό της προτίμησης τους, να ελέγχουν το κινητό τους τηλέφωνο αλλά και καθορίζουν τα διάφορα δεδομένα που αφορούν στη διαχείριση παραμέτρων του δρομολογίου, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Παράλληλα, όλες οι υπηρεσίες του προγράμματος «Dynafleet OnBoard» όπως οι «Driver Times Support», «Driver Coaching» και «Messaging», είναι προσβάσιμες μέσω μιας οθόνης αφής, τα χειριστήρια του τιμονιού αλλά και με χρήση φωνητικών εντολών.
Περισσότερα για το νέο αυτό σύστημα πολύμεσων της Volvo Trucks που θ είναι διαθέσιμο για όλες τις νέες παραγγελίες στα μοντέλα FH, FM και FMX, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…