Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα της σχεδίασης της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Tourismo, λίγο πριν την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του.

ΒΙΝΤΕΟ: Το νέο Tourismo έρχεται!

3.693 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2017)

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως «Busworld» η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τη νέα γενιά του τουριστικού λεωφορείου Tourismo. Μέχρι τότε, δείτε το σχετικό βίντεο…

Όπως σας έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, μέσα στο φθινόπωρο του 2017, και πιο συγκεκριμένα από 20 – 25 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιαστεί η Διεθνής Έκθεση «Busworld» στην πόλη Kortrijk του Βελγίου, μια εκ των σημαντικότερων σε παγκόσμιο επίπεδο για τον κλάδο των λεωφορείων.
Σε αυτή, μια από τις σημαντικότερες πρεμιέρες που αναμένεται να λάβουν χώρα είναι αυτή της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Tourismo, ενός εκ των πιο δημοφιλών εκπροσώπων της κατηγορίας του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει μέχρι στιγμής φροντίσει να καλύψει με ένα… πέπλο μυστηρίου το μελλοντικό της εκπρόσωπο ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο… κατασκοπευτικό video όπου παρουσιάζουμε ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα της σχεδίασης της νέας γενιάς του εν λόγω τουριστικού λεωφορείου.
Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων λεπτομερειών…