Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 4 Σεπτεμβρίου η Scania θα παρουσιάσει διαδικτυακά τη νέα σειρά φορτηγών της αποκλειστικά για τον κλάδο των κατασκευών.

Νέα χωματουργικά από τη Scania

2.585 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

Την 4η Σεπτεμβρίου στις 19:30 (Ελλάδος), η Scania αναμένεται να παρουσιάσει σε ζωντανά σε παγκόσμια μετάδοση μέσω του διαδικτύου, τη νέα σειρά φορτηγών της για τον κλάδο των κατασκευών.

Μέσω του ιστότοπου nextgenscania.com, την 4η Σεπτεμβρίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδος), η Scania αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα στη νέα γενιά φορτηγών της για τον ιδιαίτερα απαιτητικό κατασκευαστικό κλάδο.
Κατά την διάρκεια του διαστήματος μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα των νέων, δυναμικών, αποδοτικών και ιδιαίτερα σκληροτράχηλων εκπροσώπων της, η Scania θα προσφέρει αρκετές ακόμη πληροφορίες και ορισμένα βίντεο στους εκατομμύρια φίλους στις ενώ το σίγουρο είναι πως, για ακόμη μια φορά, οι νέοι εκπρόσωποι της αναμένεται να υιοθετήσουν αρκετές καινοτόμες τεχνολογίες προκειμένου να προσφέρουν ακόμη πιο αποδοτικές λύσεις σε αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο εφαρμογών που προϋποθέτει τη δυνατότητα κίνησης των εν λόγω φορτηγών σε πάσης φύσεως διαδρομές, μεταφέροντας φορτία με έως και… τριψήφιο (σε τόνους) βάρος.