Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Spacetourer Rip Curl είναι ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει στην ΙΑΑ 2017 που ξεκινά σύντομα.

Ένα ξεχωριστό Citroen Jumpy

3.450 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2017)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή –πρωτότυπη έκδοση του νέου Jumpy με την ονομασία «Spacetourer Rip Curl Concept».

Πέραν σημαντικών νέων μοντέλων της όπως το νέο C3 Aircross Compact SUV που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του, στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ 2017) που θα διοργανωθεί από 14 – 24 Σεπτεμβρίου, η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά ακόμη μοντέλα, μεταξύ των οποίων ορισμένα εμφανίζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν.
Εξ αυτών μπορούμε να ξεχωρίσουμε την πρωτότυπη έκδοση του επιβατικού νέου Jumpy (Spacetourer) που φέρει την ονομασία «Spacetourer Rip Curl Concept».
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό 4x4 όχημα που προσφέρει εντυπωσιακά επίπεδα άνεσης, συνδυάζονται παράλληλα και τις αρετές ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
Η Citroen συνεργάστηκε με την εταιρεία Rip Curl στη δημιουργία ενός οχήματος που μπορεί να προσφέρει ατελείωτες στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης στον ιδιοκτήτη του.
Χάρη στο σύστημα 4κίνησης από τη Dangel και τη διασκευή σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από την εταιρεία Possl, το εν λόγω πρωτότυπο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων της εκτός της πόλης.
Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και έναν BlueHDi πετρελαιοκινητήρα 150 ίππων κάτω από το καπό του, το Spacetourer Rip Curl Concept διακρίνεται για τις έντονες αντιθέσεις των αποχρώσεων που έχουν επιλεγεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας.
Με μήκος αμαξώματος στα 4,95μ., πλάτος 1,92μ. και ύψος 1,99μ., το εν λόγω πρωτότυπο φέρει εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα στο εσωτερικό διάκοσμο, όπου, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στοιχεία όπως κουζίνα με εστίες γκαζιού, ψυγείο, αποθηκευτικοί χώροι, μια ειδική ντουζιέρα, χρηματοκιβώτιο χωρίς να παραβλέπουμε την δυνατότητα μεταφοράς έως και επτά επιβατών ή την κάλυψη των αναγκών κατάκλισης για έως και τέσσερις ενήλικους.
Περισσότερα για το πρωτότυπο Citroen Spacetourer Rip Curl Concept, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…