Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Nissan Navara αναμένεται να συμμετάσχει στο αγώνα Rebelle Rally που διοργανώνεται στις ΗΠΑ.

Μόνο γυναίκες μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου επιβάλλεται να πλοηγηθούν για 2.000 χλμ. με παραδοσιακά μέσα.

Αρωμα γυναίκας για το Navara

2.463 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Το Nissan Navara αναμένεται να συμμετάσχει στον σκληροτράχηλο αγώνα «Rebelle Rally» όπου, τα –μόνο γυναικεία- πληρώματα καλούνται να διασχίσουν 2.000 χλμ. σε δύσβατες περιοχές.  

Για ένα απαιτητικό και απρόβλεπτο αγώνα που περιλαμβάνει 2.000 εξαντλητικά χιλιόμετρα στις ερήμους της Νεβάδα και της Καλιφόρνια ετοιμάζεται το Nissan Navara.
Πιο συγκεκριμένα, το ιαπωνικό Pick-Up αναμένεται να συμμετάσχει στο «Rebelle Rally» που αφορά στην οδήγηση – πλοήγηση μέσα από ορισμένες ιδιαίτερα αφιλόξενες περιοχές των ΗΠΑ. Ιδιαιτερότητα του εν λόγω αγώνα είναι πως σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οχήματα παραγωγής καθώς και μη επαγγελματίες οδηγοί με μια μικρή λεπτομέρεια. Τα πληρώματα θα είναι αυστηρά… γένους θηλυκού!
Οι διαγωνιζόμενες επιβάλλεται να οδηγήσουν εκτός δρόμου για μεγάλες αποστάσεις κάνοντας χρήση παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (τοπογραφικοί χάρτες, πυξίδες κ.ο.κ.) προκειμένου να ανακαλύψουν τα διαδοχικά –κρυφά- σημεία ελέγχου. Μάλιστα, οι συσκευές εντοπισμού θέσης (GPS), συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, απαγορεύονται αυστηρά ενώ τα στενά χρονικά όρια, υποχρεώνουν τις διαγωνιζόμενες να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις.
Το φετινό Rebelle Rally θα διεξάγεται από 12 – 21 Οκτωβρίου και η διαδρομή κάθε ημέρας θα παραμένει μυστική μέχρι λίγες ώρες πριν την έναρξη της.
Στον φετινό διαγωνισμό αναμένεται να λάβουν μέρος 40 πληρώματα από 12 χώρες ενώ η συμμετοχή με το Nissan Navara περιλαμβάνει δύο εργαζόμενες στην Nissan Γαλλίας. Πρόκειται για τις Karen Rayrolles και Florence Pham από τα τμήματα Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Οι δύο γαλλίδες θα διαγωνιστούν με ένα Nissan Navara Double Cab για το βραβείο «Bone Stock», μια κατηγορία ανοικτή σε ομάδες που κάνουν χρήση κανονικών οχημάτων παραγωγής με μόνη τροποποίηση το σετ ελαστικών εκτός δρόμου.
Περισσότερα για το Rebelle Rally μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε.