Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πρωτότυπη έκδοση «Toyota Hilux Bruiser» διακρίνεται για τον δυναμισμό της ενώ…

… αποτελεί πιστό «αντίγραφο» του σχετικού τηλεκατευθυνόμενου μοντέλου της Tamiya που λανσαρίστηκε το 1985.

Χαρακτηριστική είναι εξάλλου και η ύπαρξη σχετικού… διακόπτη «On-Off» στον χώρο φόρτωσης του οχήματος!

Ενα παιχνίδι με σάρκα και οστά!

4.585 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Αποτίοντας φόρο τιμής σε ένα… τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι του 1985, η Toyota Μεγ. Βρετανίας παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Toyota Hilux με την ονομασία «Bruiser» σε συνεργασία με την «Arctic Trucks».

Το μακρινό 1985, η εταιρεία κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, Tamiya Corporation, είναι παρουσιάσει ένα ειδικό όχημα με την ονομασία Toyota Bruiser που εφοδιάζονταν με κιβώτιο ταχυτήτων τριών σχέσεων, μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς αλλά και ανάρτηση με φύλλα σούστας!
Θέλοντας να… τιμήσει το εξαιρετικά επιτυχημένο αυτό παιχνίδι, η Toyota Μεγ. Βρετανίας, αποφάσισε να εξελίξει ένα αντίστοιχο… παιχνίδι για μεγάλα παιδιά και συνεργάστηκε σε αυτή την προσπάθεια της με την εταιρεία Arctic Trucks.
Το αποτέλεσμα είναι μια ειδική έκδοση του Toyota Hilux με την ονομασία «Toyota Hilux Bruiser» η οποία, σχετικά είναι πανομοιότυπη με το θρυλικό τηλεκατευθυνόμενο της Tamiya.
Το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στη έκδοση Extra Cab του ιαπωνικού Pick-Up και μεταξύ των τροποποιήσεων που περιλαμβάνει η διασκευή «Arctic Trucks AT35» αξίζει να σημειώσουμε τα τονισμένα φτερά των θόλων, τα ελαστικά των 35 ιντσών κ.ο.κ.
Η «Diamond Blue» βαφή του αμαξώματος είναι πανομοιότυπη με αυτή του μοντέλου της Tamiya ενώ αξίζει να αναφερθούμε στο χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο σήμα «Hog Heaven» κ.ο.κ.
Την κίνηση του οχήματος αναλαμβάνει ένας πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 148 ίππων ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.
Περισσότερα για την εν λόγω έκδοση, η οποία δεν πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας προσφέρουμε…