Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Iveco παρουσίασε τη νέα γενιά φορτηγών της για τον κλάδο των κατασκευών με την ονομασία «Stralis X-Way».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εξαιρετικής αποδοτικότητας των νέων Stralis X-Way είναι το απόβαρο των μόλις 8.845 κιλών της 8x4 έκδοσης μπετονιέρας.

Παράλληλα, κορυφαίο είναι το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν για τον οδηγό οι πολλαπλοί τύποι καμπίνας…

Νέο Stralis Χ Way

3.241 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Η Iveco παρουσίασε την εντελώς νέα γκάμα φορτηγών της για τον κλάδο των κατασκευών, με το νέο Stralis X-Way να αποτελεί μια εντυπωσιακή πρόταση με σημαντικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του… Δείτε το βίντεο!

Το νέο Stralis X-Way είναι η εντελώς νέα πρόταση της Iveco για τον κλάδο των κατασκευών καταφέρνοντας να συνδυάσει ιδανική την εντυπωσιακή στιβαρότητα του Trakker με το κορυφαίο ωφέλιμο φορτίο και την αποδοτικότητα των κινητήρων με τους οποίους είναι διαθέσιμο.
Ο περιορισμός του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας των νέων χωματουργικών της οχημάτων ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους πάνω στις οποίες βασίστηκε η εξέλιξη του νέου Stralis X-Way ωστόσο την ίδια στιγμή, η έκδοση «Super Loader» του νέου Stralis X-Way, μια έκδοση μπετονιέρας με διάταξη αξόνων «8x4», εμφανίζει μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικά χαμηλό απόβαρο (έως 8.845 κιλά) διασφαλίζοντας το υψηλότερο ωφέλιμο στην κατηγορία της (+355 κιλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό).
Πέραν των εξαιρετικών μεταφορικών τους δυνατοτήτων, όλες οι εκδόσεις του νέου Stralis X-Way εφοδιάζονται με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που έχει να επιδείξει αυτήν τη στιγμή η Iveco Trucks αναφορικά με την αποδοτικότητα των κινητήρων τους, γεγονός που περιορίζει τη μέση κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 11,2%!
Η πλήρως ανασχεδιασμένη γραμμή μετάδοσης της κίνησης υιοθετεί μεταξύ άλλων το σύστημα διαχείρισης καυσαερίων Iveco Hi-SCR ενώ το παρόν δίνει και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Hi-Tronix σε εκδόσεις με 12 ή 16 σχέσεις.
Η τεχνολογία «Hi-MUX» καταφέρνει να μειώσει περαιτέρω τη μέση κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με την βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων το σύστημα «Hi-Cruise» (με λειτουργία «Eco-Roll») που επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη σχέση μετάδοσης με βάση την διαδρομή που ακολουθείται.
Τα νέα Stralis X-Way θα είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων με 2 ή 4 άξονες, τόσο ως τράκτορες όσο και ως πλαίσια φορτηγού, με τους κινητήρες Cursor 9, Cursor 11 ή Cursor 13, που συνδυάζονται με χειροκίνητα, αυτόματα (Allison) ή αυτοματοποιημένα (ZF Hi-Tronix) κιβώτια ταχυτήτων.
Σε ότι αφορά στους τύπους καμπίνας, θα είναι διαθέσιμες οι επιλογές «Active Day» (ΑD) και «Active Time» (ΑΤ) που προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και χώρων για τον οδηγό, σε πάσης φύσεως εφαρμογές.