Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλές και σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το νέο MAN Lions Coach κατά το επίσημο ντεμπούτο του στη φετινή Busworld 2017.

Συγκεκριμένα, απέσπασε τα βραβεία «Grand Coach Award», «Comfort Label» και «Design Label».

Καταξίωση για το νέο MAN Lions Coach

3.443 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Πολλές και σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το νέο MAN Lions Coach κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 24ης Διεθνούς Εκθέσεως «Busworld 2017», όπου και πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 24ης Busworld 2017 που διοργανώθηκε στην πόλη Kortrijk του Βελγίου από 20-25 Οκτωβρίου, η MAN Truck & Bus παρουσίασε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο τουριστικό λεωφορείο Lions Coach.
Ωστόσο, εκτός από… πόλος έλξης στο περίπτερο της εταιρείας, το εντυπωσιακό αυτό τουριστικό λεωφορείο αποτέλεσε και μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στα φημισμένα «Busworld Awards, όπως ονομάζονται πλέον ο διαγωνισμός European Coach Week – ECW) που διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης.
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, το νέο MAN Lions Coach απέσπασε το πρώτο βραβείο σε 3 από τις έξης κατηγορίες του διαγωνισμού και πιο συγκεκριμένα τις διακρίσεις «Grand Coach Award», «Comfort Label» και «Design Label».
Η αρμόδια επιτροπή για την απονομή των σχετικών βραβείων απαρτίζεται από διεθνείς ειδικούς σε συγκεκριμένους τομείς καθώς και οδηγούς λεωφορείων, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τον ιδανικό συνδυασμό που το νέο MAN Lions Coach επιτυγχάνει σε τομείς όπως η σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, η αποδοτικότητα και η ασφάλεια, στοιχεία που του διασφάλισαν τον τίτλο του «Grand Coach Award» παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από 12 συνολικά (ρεκόρ συμμετοχών) υποψηφίων.
Περισσότερα για την βράβευση του νέου MAN Lions Coach με το βραβείο «Design Label στα φετινά «Busworld Awards 2017» μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…