Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα, 3η κατά σειρά, γενιά του Mercedes-Benz Sprinter αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο του 2018.

Πρόσφατα, η Mercedes-Benz παρουσίασε ένα σχέδιο που αποτυπώνει εν πολλοίς τη μορφή της νέας γενιάς του ελαφρού επαγγελματικού της οχήματος.

Κομψό σχεδιαστικά και με εντυπωσιακή πληρότητα σε τεχνολογικές καινοτομίες είναι το εσωτερικό της καμπίνας του νέου γερμανικού μοντέλου.

Στους δρόμους το νέο Sprinter

3.059 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2018)

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter… συνελήφθη να κινείται (με έντονο ωστόσο καμουφλάζ) στους δρόμους, λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2018 και πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Φεβρουάριο.
Με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς και καινοτόμες λύσεις σε ότι αφορά στην χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού και τη χρήση του χώρου φόρτωσης, το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Mercedes-Benz θα είναι ένα «παγκόσμιο» μοντέλο που διατίθεται σε εκατοντάδες αγορές, σε περισσότερες από 1.000 εκδόσεις.
Παράλληλα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει πως από το 2019 θα λανσάρει επίσημα και ειδικές, ηλεκτροκίνητες, εκδόσεις του μοντέλου με την ονομασία «eSprinter» όπως αντίστοιχα θα συμβεί και για τα μοντέλα Vito και Citan.
Μέχρι λοιπόν να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες και τα στοιχεία αναφορικά με τη νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter, μπορείτε να δείτε το σχετικό video με το μοντέλο να κινείται με πλήρες καμουφλάζ.