Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Την έκθεση NAIAS 2018 του Ντιτρόιτ επέλεξε η Ford για να παρουσιάσει το Ranger που θα λανσάρει στην αγορά των ΗΠΑ.

Επιβλητικό και δυναμικό αν και μικρότερο σε διαστάσεις από τον κορυφαίο εκπρόσωπο της Ford στην εν λόγω αγορά των ΗΠΑ (F-150), το νέο Ranger…

… θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα και δυνατότητα μεταφοράς έως και πέντε επιβατών στο εσωτερικό του.

Ο εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις εκδόσεις του Ranger που διατίθενται και στην ΕΕ…

… ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός της ύπαρξης ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων που θα συνδυάζεται με τον κινητήρα EcoBoost των 2,3λτ.

Ιδού το νέο Ford Ranger για τις ΗΠΑ

4.631 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Η Ford παρουσίασε στην Διεθνή Έκθεση «NAIAS 2018» του Ντιτρόιτ το νέο Ranger που θα λανσάρει στις ΗΠΑ, μια αγορά όπου κυριαρχεί ξεκάθαρα ένας άλλος εκπρόσωπος της, το θηριώδες F-150.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS: North American International Auto Show 2018) που διοργανώνεται από 13 – 28 Ιανουαρίου, αποτέλεσε το σκηνικό για την επίσημα παρουσίαση του νέου εκπρόσωπου της Ford στην κατηγορία των Pick-Up ενός τόνου, όπως έχουμε δημοσιεύσει ήδη.
Ο λόγος για το Ford Ranger το οποίο σε σχέση με τις εκδόσεις του που διατίθενται σε παγκόσμιο επίπεδο (και στην ΕΕ) αλλά όχι στις ΗΠΑ μέχρι πρότινος, εμφανίζει αρκετές διαφορές σε ότι αφορά στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα, το Ford Ranger διατεθεί στις ΗΠΑ με έναν 4κύλινδρο σε σειρά κινητήρα EcoBoost 2,3 λτ., ο οποίος αν και δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις του, υπολογίζεται πως θα αποδίδει ισχύ 310 ίππων και 474 Nm, όπως η αντίστοιχη έκδοση του που υιοθετείται από το μοντέλο Mustang. Σε κάθε περίπτωση, έχει ανακοινωθεί πως το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.
Το νέο Ford Ranger για την αγορά των ΗΠΑ θα προσφέρεται με μετάδοση της κίνησης στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς σύστημα κλειδώματος πίσω διαφορικού διαφορικού «Dana Trac-Lok».
Σε ότι αφορά στις καμπίνες, θα είναι διαθέσιμη η επιμηκυμένη και η διπλή έκδοση με δυνατότητα μεταφοράς πέντε επιβατών ενώ στον πληρέστατο εξοπλισμό των εκδόσεων XL, XLT και Lariat θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία τα Pre-Collision Braking, Lane Keeping Assist, Blind Spot Warning κ.ά, χωρίς να παραβλέπουμε επιλογές όπως το σύστημα πολυμέσων «Ford SYNC 3» με οθόνη αφής 8 ιντσών και φωνητικές εντολές που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης και ηχοσύστημα B&O Play κ.ο.κ.