Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρακολουθήστε το νέο Ford Ranger Black Edtion να κυκλοφορεί και να διαπρέπει στο… στοιχείο του. Δηλαδή στο απόλυτο σκοτάδι του νορβηγικού βορρά.

Αντέχεις το σκοτάδι; (video)

3.109 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2018)

Η νέα έκδοση «Black Edtion» του κορυφαίου Pick-Up σε πωλήσεις στην ΕΕ, του Ford Ranger, καλείται να ανταποκριθεί σε ακραίες συνθήκες, στην βορειότερη πόλη του κόσμου, το Longyearbyen.

Με μια μικρού μήκους ταινία που αποτυπώνει την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην βορειότερη πόλη του κόσμου, το Longyearbyen, οι υπεύθυνοι της Ford επιχειρούν να αποδείξουν την αξιοπιστία και τις δυνατότητες του νέου Ford Ranger Black Edtion, του κορυφαίου σε πωλήσεις Pick-Up στις αγορές της ΕΕ για το 2017.
Ένα από τα χαρακτηριστικά… δημογραφικά στοιχεία που σχετίζονται με το νησί Svalbard, βόρεια της Νορβηγίας, είναι πως οι κάτοικοι του έχουν 40 διαφορετικές εθνικότητες και είναι λιγότεροι από τις… πολικές αρκούδες της περιοχής.
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως στην εν λόγω περιοχή, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγού στο απόλυτο σκοτάδι καθώς, η διάρκεια της νύχτας διαρκεί 110 ημερολογιακές ημέρες σε ετήσια βάση.
Σε αυτό το σκοτεινό και αφιλόξενο περιβάλλον, η ταινία μικρού μήκους του βραβευμένου σκηνοθέτη Toby Dye, που ανέλαβε την εταιρεία Films London, μια εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων που ανήκει στον διάσημο παραγωγό και σκηνοθέτη Ridley Scott, επιχειρεί να παρουσιάσει τις αρετές του Ford Ranger Black Edtion σε ένα από τα δύσκολα –για να ζει κανείς- μέρη της Γης.
Στην ταινία παρακολουθούμε τη ζωή και τις δραστηριότητες τριών κατοίκων της περιοχής που χρησιμοποιούν το Ford Ranger Black Edtion.
Ο πρώτος είναι μαραγκός που κατασκευάζει σπίτια και αποθήκες. Η δεύτερη είναι μια γυναίκα που εργάζεται ως υπάλληλος στο αεροδρόμιο της πόλης και ζει απομονωμένη εκτός αυτής με μόνη συντροφιά τον σκύλο της.
Τέλος, το τρίτο άτομο είναι ένας αγρότης που έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την καλλιέργεια φρέσκων λαχανικών στο… απόλυτο σκοτάδι προκειμένου να επιτρέψει στους υπόλοιπους κατοίκους να μην εξαρτώνται από τα προϊόντα που φτάνουν στην πόλη από την ενδοχώρα.
Περισσότερα για τη νέα –συλλεκτική- έκδοση «Black Edtion» του Ford Ranger που θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.500 οχήματα, μπορείτε να βρείτε εδώ…