Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter αναμένεται να πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο της μέσα στις 6 Φεβρουαρίου του 2018.

Εντυπωσιακά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς και με περισσότερες από 1.000 εκδόσεις, το νέο Sprinter θα αλλάξει –εκ νέου τις αστικές διανομές ατόμων και αγαθών.

Το νέο Mercedes Benz Sprinter αποκαλύπτεται!

7.815 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2018)

Από το 1995 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Mercedes-Benz Sprinter συνεχίζει να αλλάζει συνεχώς τα πρότυπα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, κάτι που θα πράξει εκ νέου από τις αρχές Φεβρουαρίου η νέα γενιά του.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Sprinter βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη, το γερμανικό ελαφρύ επαγγελματικό έχει «συλληφθεί» στους δρόμους να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμαστικές βόλτες του, λίγο πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του, την 6η Φεβρουαρίου του 2018, στο Duisburg της Γερμανίας.
Το Mercedes-Benz Sprinter δεν είναι απλώς το κορυφαίο σε πωλήσεις ελαφρύ επαγγελματικό στη γκάμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, από το 1995 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά, αντικαθιστώντας το μοντέλο «Τ1», έχει να επιδείξει περίπου 3,3 εκ. πωλήσεις σε 130 χώρες.
Παράλληλα, έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει ξανά και ξανά τις διανομές προϊόντων και επιβατών με οχήματα της κατηγορίας του κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, προσφέροντας πάντοτε ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, τόσο για τον οδηγό, τους επιβάτες ή το φορτίο του, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.
Με αυτό το δεδομένο, η τοποθέτηση του στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής «adVANce», μέσω της οποίας η Mercedes-Benz Vans οραματίζεται το μέλλον των αστικών διανομών προϊόντων ή οι επενδύσεις σχεδόν 1 δις ευρώ για την αναβάθμιση των γραμμών παραγωγής του στην Γερμανία (Ντίσελντορφ & Λούντβιχφέλντε) και στις ΗΠΑ (Τσάρλεστον), μόνο ως οιωνοί των όσων θα ακολουθήσουν μπορούν να ληφθούν, στη νέα τάξη πραγμάτων που θα μας μεταφέρει η νέα γενιά του Sprinter…
 
Παρακολουθείστε «ζωντανά» την επίσημη παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz Sprinter!
Μέχρι λοιπόν την Τρίτη, 6.2.2018 (17:00), μπορείτε να πάρετε μια… πρόγευση του νέου Mercedes-Benz Sprinter στο video που σας παρουσιάζουμε…