Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία ανταλλακτικά επαγγελματικών οχημάτων

Κορυφαία ανταλλακτικά επαγγελματικών οχημάτων

1.740 Επισκέψεις στο άρθρο

Eurofedern: ποιοτικά προϊόντα που εξάγονται και στα Βαλκάνια

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η εταιρία EUROFEDERN δραστηριοποιείται από το 1995 στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων, ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων και ρυμουλκούμενων οχημάτων προμηθεύοντας την Ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια με προϊόντα υψηλής ποιότητας και με ειδίκευση στα ανταλλακτικά ανάρτησης (σούστες). 

Κοινοποίησέ το »


Η  μεγάλη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά γνήσιων ανταλλακτικών και εναλλακτικών κωδικών, για όλους τους τύπους των επαγγελματικών αυτοκινήτων, που κάνουν την χρήση αυτών ασφαλέστερη και πιο λειτουργική. 

Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, καθιστούν την εταιρεία μια από τις κορυφαίες στις πωλήσεις ανταλλακτικών ανάρτησης φορτηγών αυτοκινήτων. 

Η συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές επιτρέπει την αποτελεσματική και έγκυρη ανταπόκριση στις δυναμικές ανάγκες της αγοράς. 
Διατηρείται μία μεγάλη σειρά αποθεμάτων τα οποία διανέμονται άμεσα στους πελάτες από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Οι δυο εγκαταστάσεις μας 600 τ.μ και 250 τ.μ βρίσκονται στην Μενεμενη-Περιοχη ΚΤΕΟ.  

Κοινοποίησέ το »