Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πολάκης Στυλιανός κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων στην Αθήνα

Πολάκης Στυλιανός κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων στην Αθήνα

Πολάκης Στυλιανός κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων στην Αθήνα

25.192 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολάκης Στυλιανός κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων στην Αθήνα. Πολάκης Ζ. Στυλιανός: Mεγάλη γκάμα και άριστη ποιότητα υπηρεσιών με εμπειρία 36 ετών!

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η εταιρεία Πολάκης Ζ. Στυλιανός λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981 και έχει γίνει γνωστή στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια από τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει σε κάθε επαγγελματία ξεχωριστά και από την ποιότητα των εργασιών.

Κοινοποίησέ το »


Δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της κατασκευής αμαξωμάτων όπως ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, κλειστού τύπου. Επίσης παρέχεται μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών κτλ.

Από το 2005 και λόγω αυξημένης ζήτησης κατασκευάζονται ανακλινόμενες πλατφόρμες οδικής βοήθειας ευρωπαικού τύπου και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου.

Yπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Πολάκης Ζ. Στυλιανός
  • ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  • ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ
  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΕΡΑΝΩΝ
  • ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Τέλος στον χώρο, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία υδραυλικών πορτών όλων των ευρωπαικών οίκων (BAR, DAUTEL, MBB HUBFIX, DHOLLANDIA, ZEPRO, ANTEO, SORENSEN) με ικανότητα ανύψωσης από 300kg εως 3000kg. 

Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μέσω της εμπειρίας στον χώρο, της τεχνογνωσίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ

  • ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ

    Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων & βιομηχανικών εξαρτημάτων για την καρότσα και το αμάξωμα του φορτηγού σου. Θα βρείτε λύσεις για όλων των ειδών τα ρυμουλκούμενα οχήματα, ψυγεία ή κουρτίνες.  Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το "όνομα", η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!
     210 3428564 Περισσότερα
  • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Η Πολάκης Ζ. Στυλιανός διαθέτει εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών & προϊόντων που ξεχωρίζουν.
     2103463579 Περισσότερα
  • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

    AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

    Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
     21 05577533 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ