Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αξιόπιστο service για το επαγγελματικό σου Peugeot τώρα!

Αξιόπιστο service για το επαγγελματικό σου Peugeot τώρα!

6.008 Επισκέψεις στο άρθρο

Peugeot KOUTLAS CARS: έμπειρο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις, ταχύτατη εξυπηρέτηση.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η Peugeot KOUTLAS CARS, αποτελεί την λογική συνέχεια της Peugeot στα νότια προάστια με παρουσία και εμπειρία 20 χρόνων, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος, επισκευαστής και πάροχος ανταλλακτικών & όλων των υπηρεσιών της Peugeot.

Κοινοποίησέ το »


Τα τελευταία χρόνια και παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς, η εταιρία μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις ενοποιώντας την έκθεση νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τον χώρο συντήρησης καθώς και τους χώρους ανταλλακτικών και φανοποιίας.
Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται επί της λεωφόρου Πειραιώς 37, στο ύψος της γέφυρας του Μοσχάτου, κάνοντας έτσι την επίσκεψη σας μία εύκολη υπόθεση, είτε με το αυτοκίνητο είτε με το Μετρό ή κάποιο άλλο μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Οι νέες εγκαταστάσεις και το έμπειρο προσωπικό του ολοκληρωμένου μας συγκροτήματος κάνει πράξη κάθε μέρα στην ζωή σας, το σύνθημα της Peugeot "Motion & Emotion".
 
  • extra super Υπηρεσίες που θα βρεις στη Peugeot KOUTLAS CARS!

Peugeot Service Gο
Το Peugeot Service GO είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Service EcoExpert & Δώρο η Οδική Βοήθεια
Το «PEUGEOT Service  ECOEXPERT» είναι ένα νέο  πρόγραμμα συντήρησης,  χαμηλού κόστους,  το οποίο μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT να πραγματοποιήσουν  ένα γρήγορο  αλλά πολύ περιεκτικό Service του αυτοκινήτου τους. Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών, το Peugeot Service ECOEXPERT προσφέρει την αντικατάσταση των:

  • Λιπαντικών  10W40
  • Φίλτρου λαδιού
  • Ροδέλα τάπας λαδιού

καθώς και έναν  Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει:

Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν  για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.

Προ-έλεγχος ΚΤΕΟ
- Λεπτομερής έκθεση της επιθεώρησης του αυτοκινήτου σας
- Δωρεάν εκτίμηση για τυχόν επισκευές που απαιτούνται για να περάσετε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ
- Επιστροφή χρημάτων για την επανεξέταση σε περίπτωση που το όχημά σας δεν εγκριθεί από το ΚΤΕΟ παρά τον προκαταρκτικό έλεγχο της PEUGEOT.

Πακέτα Συντήρησης για μοντέλα 5-15 ετών

Επιλέγοντας το πακέτο που αντιστοιχεί στο μοντέλο και τις εκάστοτε ανάγκες σας, είστε σίγουροι ότι:

  • Όλες οι εργασίες εκτελούνται από εκπαιδευμένους τεχνικούς της Peugeot.
  • Θα τοποθετηθούν γνήσια ανταλλακτικά Peugeotαπό εξειδικευμένους τεχνικούς.
  • Όλα τα ανταλλακτικά και εργασίες συνοδεύονται με 12μηνο έγγραφο Πιστοποιητικό εγγύησης.

Κοινοποίησέ το »