Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στην πλατφόρμα «LCV-EV» θα πατάνε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Συμμαχίας, όπως τα ηλεκτρικά Renault Kangoo (φωτό) και Nissan Townstar.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην πλατφόρμα «LCV-EV» θα πατάνε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Συμμαχίας, όπως τα ηλεκτρικά Renault Kangoo (φωτό) και Nissan Townstar.

35 νέα ηλεκτρικά από Renault, Nissan & Mitsubishi

3.502 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Επανάσταση στον χώρο της ηλεκτροκίνησης ετοιμάζονται να φέρουν οι εταιρείες μέλη της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, με επενδύσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων, 35 νέα ηλεκτρικά μοντέλα ως το 2030, προηγμένες μπαταρίες ξηρού τύπου και ακόμα πιο υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, που θα προάγουν την αυτόνομη κίνηση και την οδική ασφάλεια.

Επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση από Renault, Nissan & Mitsubishi


    Τα μέλη της Συμμαχίας θα επενδύσουν από κοινού 23 δισ. ευρώ εντός της προσεχούς πενταετίας, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη «Alliance 2030».

    Τα μέλη της Συμμαχίας θα επενδύσουν από κοινού 23 δισ. ευρώ εντός της προσεχούς πενταετίας, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη «Alliance 2030».

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Επενδύσεις 23 δισ. ευρώ - 35 νέα ηλεκτρικά μοντέλα ως το 2030
  • Πλατφόρμα «LCV-EV» για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα
  • Ξηρού τύπου μπαταρίες: Μισό κόστος, διπλάσια απόδοση & στο 1/3 ο χρόνος φόρτισης
  • Ασφάλεια, αυτόνομη οδήγηση & συνδεσιμότητα: 25 εκ. οχήματα στο Cloud
 
Μέχρι το 2030, η Συμμαχία των Renault, Nissan και Mitsubishi θα έχει λανσάρει 35 νέα ηλεκτρικά οχήματα όλων των κατηγοριών, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη «Alliance 2030» που μόλις ανακοίνωσαν.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, τα μέλη της Συμμαχίας θα επενδύσουν από κοινού 23 δισ. ευρώ εντός της προσεχούς πενταετίας, ενώ όπως ανακοίνωσαν το 90% αυτών των νέων 35 πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων, θα στηρίζονται σε πέντε κοινές πλατφόρμες.
 
Αναλυτικότερα, από την πλατφόρμα «CMF-AEV» θα προκύψουν προσιτά ηλεκτρικά οχήματα, όπως το νέο Dacia Spring. Επιπλέον, ιδιαίτερα μικρά ηλεκτρικά μοντέλα θα κάνουν χρήση του πατώματος «KEI-EV», ενώ στο επονομαζόμενο «LCV-EV» θα πατάνε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, όπως τα ηλεκτρικά Renault Kangoo και Nissan Townstar.
 
Η πλατφόρμα «CMF-EV» θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες εβδομάδες, μέσω των Nissan Ariya EV και Renault Megane E-Tech Electric, ενώ μέχρι το 2030 πάνω από 15 νέα ηλεκτρικά μοντέλα θα στηρίζονται σε αυτήν, με τη Συμμαχία να κάνει λόγο για ετήσια παραγωγή έως και 1,5 εκ. οχημάτων που θα χρησιμοποιούν την εν λόγω αρχιτεκτονική.
 
Επιπλέον, το 2024 θα δούμε για πρώτη φορά οχήματα με βάση την πλατφόρμα «CMF-BEV», τα οποία θα εμφανίζουν αυτονομία έως και 400 χλμ. Μάλιστα, το κόστος τους θα είναι χαμηλότερο κατά 33% και η κατανάλωση ενέργειας θα είναι μειωμένη κατά 10%, σε σχέση με το υπάρχον Renault ZOE. Υπολογίζεται πως με βάση το συγκεκριμένο πάτωμα, θα παράγονται ετησίως περί τα 250.000 ηλεκτρικά οχήματα. Συνέχεια του άρθρου >>>