Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Leasing αποτελεί μία λύση για να εντάξετε στο δυναμικό της εταιρείας σας μεγάλα και premium van όπως το Mercedes-Benz Sprinter.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Leasing αποτελεί μία λύση για να εντάξετε στο δυναμικό της εταιρείας σας μεγάλα και premium van όπως το Mercedes-Benz Sprinter.

Aγοράζω με Leasing Μεγάλο Van. 2 προτάσεις

5.009 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Βελτιώνονται οι τεχνολογίες και οι δυνατότητες των σύγχρονων Van. Μεγαλώνουν οι ανάγκες μιας επιχείρησης στη σημερινή delivery & last mile εποχή. Πώς μπορεί να αποκτήσει το όχημα-εργαλείο για να κάνει την δουλειά της η επιχείρηση του σήμερα; Μία καλή λύση δίνει η επιλογή Leasing.

Leasing & Επαγγελματικό Όχημα: Τα οφέλη & προνόμια


    Το μηνιαίο μίσθωμα για το Fiat Ducato είναι γύρω στα 330 ευρώ.

    Το μηνιαίο μίσθωμα για το Fiat Ducato είναι γύρω στα 330 ευρώ.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Πάνω από το 50% των επαγγελματιών επιλέγει το Leasing στα LCV
  • Μηνιαίο μίσθωμα & ξενοιάζεις από το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας
  • Δωρεάν service, ελαστικά & τέλη. Αν χρειαστείς & όχημα αντικατάστασης
  • Πλήθος επιλογών σε μοντέλα– στο «παιχνίδι» και τα ηλεκτρικά
 
Η κατοχή και χρήση των επαγγελματικών οχημάτων επιβάλλεται να επηρεάζει στο ελάχιστο δυνατό το λειτουργικό κόστος της εταιρείας, ενώ την ίδια στιγμή, αυτά θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατά με τις απαιτήσεις που υπάρχουν ως προς την αποδοτικότητά τους, σε θέματα μεταφορικών δυνατοτήτων.
 
Ωστόσο, το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός επαγγελματικού οχήματος (Total Cost of Ownership), επιβαρύνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας μιας εταιρείας, με έξοδα που δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά ενώ, δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί εξαρχής, για παράδειγμα κατά την επιλογή ενός νέου οχήματος. Παράλληλα, πολλά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν στην περίπτωση που μια επιχείρηση έχει αυξημένες περιοδικές μεταφορικές ανάγκες ή όταν το όχημα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα (ανάγκη συντήρησης ή επισκευής) που το καθηλώσει στο συνεργείο.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τόσο το μεμονωμένο επαγγελματικό όχημα ενός επιτηδευματία όσο και ο εταιρικός στόλος οχημάτων μιας επιχείρησης, αποτελούν μια πρώτης τάξεως «βιτρίνα» που υποδηλώνει από την πρώτη στιγμή το επίπεδο των υπηρεσιών  που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζουν και το επίπεδο του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό.
 

Η ελληνική αγορά «αγκαλιάζει» το Leasing

Για τον σύγχρονο λοιπόν επαγγελματία που επιθυμεί να αποκτήσει ένα νέο όχημα για τις ανάγκες της επιχείρησής του, είναι διαθέσιμα πολλαπλά ευέλικτα και άκρως αποδοτικά προγράμματα χρηματοδότησης από τις ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες, σε συνεργασία πάντοτε με τις τράπεζες που μεταξύ άλλων προβλέπουν χαμηλό ποσοστό προκαταβολής επί της αρχικής τιμής του οχήματος, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής ή/και άτοκες δόσεις, χωρίς να παραβλέπουμε επιπλέον οφέλη όπως π.χ. εκπτώσεις στη συντήρηση κ.ά.
 
Ωστόσο, μια από τις πρακτικές που κερδίζει συνεχώς έδαφος και ειδικά στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, τείνει να αποτελεί την επιλογή άνω του 50% των πελατών σε ότι αφορά στις νέες ταξινομήσεις οχημάτων, είναι η Λειτουργική Μίσθωση (Operating Leasing). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, το ποσοστό απόκτησης νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μέσω Leasing έχει εκτιναχθεί! Συνέχεια του άρθρου >>>