Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Talento δέχθηκε πολλαπλές αναβαθμίσεις προκειμένου να διατηρηθεί ανταγωνιστικό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα, διατηρήθηκαν αναλλοίωτες οι πολύ καλές μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμος όγκος έως 8,6κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.266 κιλά).

Αναβαθμίσεις ουσίας για το Fiat Talento

12.809 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Η Fiat Professional ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς για το Talento με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την πολύ καλή εμπορική του πορεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μεταξύ των βασικότερων τροποποιήσεων που το Talento ΜΥ2020 έχει να επιδείξει είναι χωρίς αμφιβολία οι νέες εκδόσεις του 2λιτρου πετρελαιοκινητήρα που πλέον καλύπτει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro6 D-Temp σε ότι αφορά στις εκπομπές ρύπων του, καθώς και το νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών. Ωστόσο, η ιταλική εταιρεία δεν περιορίζει τις αναβαθμίσεις του Talento εκεί, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια του 1ου 6μήνου του 2019, το ιταλικό Μεσαίο Van επέδειξε αύξηση πωλήσεων κατά 13% στην ΕΕ, σε σχέση με το περασμένο έτος.
 
Μειωμένη κατανάλωση ως και κατά 11%
Στη γκάμα του αναβαθμισμένου Fiat Talento θα περιλαμβάνονται πλέον εκδόσεις ενός 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα EcoJet, με απόδοση 120, 145 ή 170 ίππων που αποδίδουν μέγιστη ροπή 320, 350 ή 370 Nm από τις 1.500 σ.α.λ.
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο turbo με μεταβλητή γεωμετρία που κάνει χρήση της διαδικασίας SCR (Selective Catalytic Reduction) για την επεξεργασία των καυσαερίων (προσθήκη AdBlue), προκειμένου να καλύψει τις προδιαγραφές Euro6 D-Temp, επιτυγχάνοντας μείωση της μέσης κατανάλωσης έως και κατά 11%.
Παράλληλα, οι επιλογές κινητήρων για το Fiat Talento Θα εξακολουθήσουν να περιλαμβάνουν και τον υπερτροφοδοτούμενο EcoJet κινητήρα των 1,6λτ. με απόδοση 95 ίππων και 250 Nm που συνδυάζεται με σύστημα S&S.
 
Αναβαθμίσεις και στο εσωτερικό της καμπίνας
Ο εσωτερικός διάκοσμος του Talento αποκτά πλέον νέες επενδύσεις μαύρου χρώματος ενώ διατηρεί το υψηλό επίπεδο εργονομίας και ασφάλειας που προσφέρει.
Παράλληλα, οι –συνολικής χωρητικότητας 90λτ.- αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν ένα από τα βασικά προτερήματα του ιταλικού μοντέλου.
Παράλληλα, η Fiat Professional θα προσφέρει με το Talento ένα νέο σύστημα πολυμέσων, συμβατό με Apple CarPlay ή Android Auto, που περιλαμβάνει και ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης.
 
Πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με ωφέλιμο φορτίο έως 1.266 κιλά
Το ανανεωμένο Fiat Talento θα είναι διαθέσιμο με κλειστή ή ανοικτή καρότσα αλλά και ως όχημα μεταφοράς επιβατών, με δύο μήκη αμαξώματος / μεταξονίου αλλά και δύο ύψη οροφής.
Αναλόγως της έκδοσης, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία συνολικού όγκου από 5,2 – 8,6 κ.μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,8 – 3,05t., το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 1.266 κιλά.
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, το Talento μπορεί να μεταφέρει έως και τρεις παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενώ, το σύστημα «CargoPlus» επιτρέπει την επέκταση του ωφέλιμο μήκους του χώρου φόρτωσης έως και στα 3,75μ. (έως τα 4,15μ. στις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο).