Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στον προσεχή Οκτώβριο, θα ξεκινήσει η διάθεση στην ΕΕ μιας νέας –συλλεκτικής- έκδοσης του Ford Ranger, της «Stormtrak».

Το γεγονός ότι προσφέρουν πληρέστερο εξοπλισμό από τις εκδόσεις «Wildtrak»… λέει πολλά για τον πολυτελή χαρακτήρα των εκδόσεων Stortrak!

Έκδηλη είναι η πολυτέλεια και ο δυναμισμός και στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.

Οι εκδόσεις «Stormtrak» θα είναι διαθέσιμες τόσο σε επιμηκυμένη όσο και διπλή καμπίνα επιβατών με πολλαπλά –και 3D- αυτοκόλλητα και λογότυπα.

Παράλληλα, ενσωματώνουν και πολλαπλές πρακτικές λύσεις για τον χώρο φόρτωσης όπως το ηλεκτρικά ανοιγόμενο μεταλλικό κάλυμμα και το ειδικό διαχωριστικό.

Ανακαλύψτε το Ford Ranger «Stormtrak» (+vids)

9.421 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Η νέα έκδοση «Stormtrak» του Ford Ranger αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στον προσεχή Οκτώβριο σε διάφορες αγορές της ΕΕ, σε περιορισμένο ωστόσο αριθμό οχημάτων.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ford αποκάλυψε πως μέσα στον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να λανσάρει στις διάφορες αγορές της ΕΕ (μαζί και την ελληνική), μια νέα –συλλεκτική- έκδοση του Ranger με την ονομασία «Stormtrak».
Εξαιρετικά πολυτελές και με μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού όπως για παράδειγμα το-νέου τύπου- κάλυμμα καρότσας «Power Roller Shutter», το Ranger Stormtrak θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων και αποτελεί ουσιαστικά ένα premium Pick-Up με εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και λειτουργικότητας. Η νέα αυτή έκδοση του Ford Ranger έρχεται να προστεθεί στην ευρεία γκάμα επιλογών του δυναμικού Pick-Up μαζί με τις εκδόσεις καμπίνας – σασί αλλά και τις απαράμιλλες «Raptor».
 
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο General Manager για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων της Ford, κ. Hans Schep, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «… Οι πελάτες αγαπούν το τολμηρό στυλ και την αντοχή του Ranger και για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τη νέα έκδοση Stormtrak, που ουσιαστικά… απογειώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Ranger Stormtrak συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με πρόσθετες νότες πολυτέλειας και εξοπλισμό για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής».
 
Το νέο Ford Ranger Stormtrak με μια ματιά
 
Με βάση την κορυφαία έκδοση «Wildtrak», το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμη πληρέστερο(!) εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεση. Θα προσφέρεται τόσο ως Double Cab όσο και ως Super Cab και την κίνηση του αναλαμβάνει ο κορυφαίος bi-turbo πετρελαιοκινητήρας EcoBlue των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 213 ίππων και μέγιστη ροπή 500 Nm. Φυσικά, θα συνδυάζεται με το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Η κόκκινη βαφή «Rapid Red» έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Stormtrak και συνδυάζεται με το –επίσης αποκλειστικό- κόκκινο ένθετο στη μάσκα, ενισχύοντας έτσι τον… μυώδη και δυναμικό χαρακτήρα του οχήματος.

Για όσους το επιθυμούν, θα προσφέρονται εναλλακτικά και οι επιλογές «Frozen White» και «Blue Lighting» για το χρώμα του αμαξώματος ενώ, τα ειδικά αυτοκόλλητα στο κάλυμμα του κινητήρα και τα πλαϊνά του αμαξώματος, σε συνδυασμό με τα -3D- λογότυπα, την σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα και τον –μαύρου χρώματος- πίσω προφυλακτήρα, δημιουργούν ένα ξεχωριστό συνολικό αποτέλεσμα.

Στα επιπλέον στοιχεία του εξοπλισμού των εκδόσεων «Stormtrak» αξίζει να αναφέρουμε ένα νέο κάλυμμα για το δάπεδο και ένα ειδικό διαχωριστικό τμήμα για τον χώρο φόρτωσης καθώς το νέο «Power Roller Shutter» κάλυμμα, που περιλαμβάνονται ως standard.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως και οι εν λόγω εκδόσεις είναι σε θέση να υποστηρίξουν ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t. ή να έλξουν trailers βάρους έως και 3.500 κιλών.

Στο εσωτερικό, τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα ενώ οι επενδύσεις τους είναι από μαλακό σε αίσθηση δέρμα και σε συνδυασμό με την απόχρωση «Tinted Graphite» σε όλες τις επενδύσεις καθώς και τις κόκκινες ραφές, υποδηλώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα των εκδόσεων «Stormtrak».
 
Ανακαλύψτε το νέο κάλυμμα καρότσας «Power Roller Shutter»
 
Στον βασικό εξοπλισμό των συλλεκτικών εκδόσεων «Stormtrak» θα περιλαμβάνεται και μια νέα –ηλεκτρικά ελεγχόμενη- αναδιπλούμενη έκδοση καλύμματος καρότσας με την ονομασία «Power Roller Shutter».

Προσφέροντας αυξημένο επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας, το εν λόγω σύστημα επιτρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο του μέσω ενός τηλεχειριστηρίου στο κλειδί του οχήματος ή από σχετικούς διακόπτες που εδράζονται τόσο στην καρότσα όσο και στο ταμπλό.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα έκδοση Ford Ranger Stortrak στο video που ακολουθεί ενώ…
 


… στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το νέο ηλεκτρικά ελεγχόμενο συρόμενο κάλυμμα καρότσας με την ονομασία «Power Roller Shutter».