Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Ford ανακοίνωσε επίσημα πως μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι πωλήσεις νέων εκδόσεων για το Transit Connect…

… που μεταξύ άλλων διαθέτουν αυξημένο μεικτό βάρος στους 2,5t. και υψηλότερο κατά 79 κιλά ωφέλιμο φορτίο (έως τα 982 κιλά πλέον).

Ανανέωση για το Ford Transit Connect

13.445 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Η Ford ανακοίνωσε πως μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεων των νέων, αναβαθμισμένων, εκδόσεων του Transit Connect που μεταξύ άλλων προσφέρουν αυξημένο ωφέλιμο φορτίο έως 982kg.

Θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της, έτσι και αλλιώς, πληρέστατης γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, η Ford ανακοίνωσε πως μέσα στον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους θα ξεκινήσει η διάθεση σε διάφορες χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, των νέων εκδόσεων του Transit Connect που μεταξύ άλλων, επιδεικνύουν αυξημένο ωφέλιμο φορτίο.
Συγκεκριμένα, η Ford θα προσφέρει νέες εκδόσεις του Transit Connect με αυξημένο μεικτό βάρος της τάξης των 2.501 κιλών, γεγονός που σε συνδυασμό με διάφορες επιπλέον τροποποιήσεις του οχήματος, αυξάνει το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορούν να υποστηρίξουν στα 982 κιλά για πρώτη φορά.
Εκτός της αύξησης του μεικτού βάρους, οι συγκεκριμένες εκδόσεις του Transit Connect με μονό κάθισμα για τον συνοδηγό και ειδικές επιλογές σε ότι αφορά στους τροχούς και τα ελαστικά, προκειμένου το μέγιστο ωφέλιμο τους να αυξηθεί κατά 79 κιλά σε σχέση με τις υπόλοιπες. Φυσικά, το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό διατηρείται ως προαιρετική επιλογή.
Την ίδια στιγμή, η Ford ανακοίνωσε πως οι διάφορες εκδόσεις του αποδοτικού πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 1,5λτ. με ισχύ από 75 – 120 ίππους, θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση ακόμη και εναλλακτικών τύπων καυσίμου από ανανεώσιμες πηγές όπως τα καύσιμα «HVO» (Hydrotreated Vegetable Oil).
Ειδικά για τις νέες εκδόσεις με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο στα 982 κιλά, η Ford αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις του 1.500άρη EcoBlue με ισχύ 100 ή 120 ίππων που θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως ο γενικός διευθυντής του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων της Ford για την Ευρώπη, κ. Hans Schep, ανέφερε σχετικά: «… Το Transit Connect είναι ήδη ένα από τα πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά στην κατηγορία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ωστόσο, με τη μείωση των εκπομπών ρύπων και του κόστους καυσίμου σε συνδυασμό με την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου σε συγκεκριμένες εκδόσεις, καλύπτουμε περαιτέρω τις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας, διασφαλίζοντας αυξημένη αποδοτικότητα».