Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποκαλυπτήρια για το θηριώδες Pick-Up, Ram HD!

1.012 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2024)
Το off-road, Ram 2500 Rebel

Το off-road, Ram 2500 Rebel

Το off-road, Ram 2500 Rebel

Το off-road, Ram 2500 Rebel

Αποκαλυπτήρια για το θηριώδες Pick-Up, Ram HD!

  • Το off-road, Ram 2500 Rebel
  • Το off-road, Ram 2500 Rebel
  • Αποκαλυπτήρια για το θηριώδες Pick-Up, Ram HD!

-Με νέα μάσκα & διαιρούμενα φώτα η νέα γκάμα του Pick-Up
-Διαφορετικές επιλογές κινητήρα με απόδοση από 370-420 ίππους
-Μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες

Με νέα μάσκα & διαιρούμενα φώτα η νέα γκάμα του Pick-Up

Όπως ακριβώς συνέβη με το Ram 1500, που αναβαθμίστηκε μέσα στο 2025, έτσι και το HD καταφτάνει με εμφανείς αλλαγές, δίχως πάντως σε πρώτη φάση να έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του.
Έτσι, σε πρώτη φάση αυτό που ξεχωρίζουμε από τις φωτογραφίες των μοντέλων του νέου Pick-Up που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία, είναι η μεγάλη μάσκα που έχει ανασχεδιαστεί, με μια εμφανή εγκοπή στο κάτω μέρος. Από εκεί και πέρα, σε αμφότερες τις πλευρές υπάρχουν νέοι προβολείς που διαφέρουν ανάλογα με τα επίπεδα εξοπλισμού, ενσωματώνοντας εντούτοις όλοι μια εκδοχή του μοτίβου των διαιρούμενων φώτων.
Συνακόλουθα, σε χρώμα μαύρο και στο χρώμα του αμαξώματος διαχωρίζονται το πάνω και το κάτω τμήμα των φώτων στο off-road, Ram 2500 Rebel, ενώ στο πίσω μέρος του βλέπουμε επίσης νέα φώτα, με πιο απλή εμφάνιση και με μονάδες LED σε σχήμα C.
Μαζί με τις δύο εικόνες του βαρέως τύπου Rebel, πάντως, η Ram αποκάλυψε και μια μπροστινή εικόνα τριών Pick-Ups, με ένα λευκό μοντέλο που η Ram λέει ότι είναι μια διαμόρφωση πλαισίου-καμπίνας και ένα κόκκινο όχημα με πιο πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία. Το λευκό Pick-Up αντιπροσωπεύει πιθανότατα ένα βασικό μοντέλο Tradesman και διαθέτει μια απλούστερη μάσκα με οριζόντιες γραμμές και προβολείς με λαμπτήρες αλογόνου αντί για στοιχεία LED, ενώ το κόκκινο μπορεί να είναι ένα μοντέλο Laramie ή Longhorn.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>