Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλοι οι νικητές των φετινών βραβείων «Best Pro Car 2019» και «Best Car 2019».

Best Pro Car 2019: Οι βραβεύσεις των νικητών (+video)

3.336 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Δείτε το video με τις βραβεύσεις των μεγάλων νικητών στον διαγωνισμό για το Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς, με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού!

Σε μια λαμπερή βραδιά όπου η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της ελληνικής αγοράς επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων έδωσε το παρόν, απονεμήθηκαν τα βραβεία για το Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς, στις κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε αναλυτικά εδώ και εδώ.
Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τους Μεγάλους Νικητές να παραλαμβάνουν την σχετική αναμνηστική πλακέτα.
 
00:00 – O Γενικός Διευθυντής Εκδόσεων, κ. Μάριος Πάλλης προλογίζει την εκδήλωση «Best Pro Car 2019».
03:42 – Ο κ. Γ. Γαρδέλλης, Sales Director της Toyota Hellas, παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για την Εταιρεία με τις λιγότερες βλάβες και το μικρότερο κόστος συντήρησης στα επαγγελματικά οχήματα από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, διευθυντή σύνταξης  του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.
04:29 – Ο κ. Α. Ευαγγελούλης, Διευθυντής Κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς , παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για την Εταιρεία με την καλύτερη μεταπωλητική αξία στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων.
05:05 - Ο κ. Γ. Γαρδέλλης, Sales Director της Toyota Hellas , παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για το πιο οικονομικό επαγγελματικό μοντέλο της χρονιάς στα ελαφρά επαγγελματικά.
05:45 –Ο κ. Δ. Παναγόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της FCA , παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για το Value for Money επαγγελματικό της χρονιάς από τον κ. Φυτάλη, Διευθυντή του Τομέα Leasing της Hertz για το μοντέλο Fiat Fiorino.
06:50 – O κ. Ν. Νοταράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για την Best Seller μάρκα της Χρονιάς για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών από τον κ. Μάριο Πάλλη, Γενικό Διευθυντή Εκδόσεων Auto Τρίτη.
07:19 - Ο κ. Α. Ευαγγελούλης, Διευθυντής Κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς , παραλαμβάνει το ειδικό βραβείο για την Best Seller μάρκα της Χρονιάς για την αγορά των βαρέων επαγγελματικών.
08:02 – Ο κ. Ν. Αναγνώστου, Υπεύθυνος Επαγγελματικών για την Citroen Ελλάς παραλαμβάνει το βραβείο για το Καλύτερο Mini-Vanette της χρονιάς για το μοντέλο Citroen C3 Entreprise.
08:38 – Ο κ. Π. Καραβέλλας, Διευθυντής Πωλήσεων Επαγγελματικών Οχημάτων της Peugeot, παραλαμβάνει το βραβείο για το Καλύτερο Vanette της χρονιάς για το νέο Peugeot Partner.
09:10 – Ο κ. Γ. Αμάραντος, Υπεύθυνος Τομέα Επαγγελματικών της Ford Motor Ελλάς, παραλαμβάνει το βραβείο για το Καλύτερο Μεσαίο Van της χρονιάς για το μοντέλο Ford Transit Custom.
09:42 – Η κ. Δ. Ιωαννίδου, υπεύθυνη Marketing για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών και λεωφορείων της Mercedes-Benz Ελλάς, παραλαμβάνει από τον κ. Φυτάλη, Διευθυντή του Τομέα Leasing της Hertz, για το Καλύτερο Μεγάλο Van της χρονιάς για το νέο Mercedes-Benz Srpinter.
11:06 – Ο κ. Α. Σαρακάκης, Marketing Coordinator της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, παραλαμβάνει το 2ο βραβείο του Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς, για το μοντέλο Isuzu D-Max Hi-Lander.
11:55 - Ο κ. Α. Ευαγγελούλης, Διευθυντής Κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς , παραλαμβάνει το 1ο βραβείο του Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς για τη νέα Mercedes-Benz X-Class.