Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακόμα δε βγήκε στην αγορά το νέο VW Multivan και ξεκίνησαν τα βραβεία! Δείτε γιατί κέρδισε το Red Dot φέτος...

Βραβείο σχεδίασης για το νέο VW Multivan

4.588 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2021)

Με το δεξί φαίνεται πως θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το πολυαναμενόμενο VW Multivan, καθώς ήδη κέρδισε τον επίζηλο τίτλο σχεδίασης στα γνωστά βραβεία Red Dot Awards.

Το βραβείο «Red Dot: Best of the Best» στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες», απένειμε η κριτική επιτροπή των Red Dot Awards, στο νέο Multivan της Volkswagen Commercial Vehicles.

Kοινοποίησε το »

 
 
Ο Albert Kirzinger, Επικεφαλής Σχεδιαστής της Volkswagen Commercial Vehicles, δήλωσε περιχαρής παραλαμβάνοντας το βραβείο: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που κερδίσαμε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, το Red Dot Design Award, μια διάκριση που έφτασε την κατάλληλη στιγμή για την παγκόσμια πρεμιέρα. Ένα ευχαριστώ σε όλους που το έκαναν δυνατό».
  
Σημειώνεται, πως τα βραβεία «Red Dot Awards» θεωρούνται ως ένας από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς παγκοσμίως στον χώρο της σχεδίασης. Φέτος, εταιρείες από 60 χώρες, έθεσαν στη διάθεση της επιτροπής, περισσότερα από 7.800 προϊόντα. Μεταξύ των παραγόντων που αξιολόγησε η κριτική επιτροπή -η οποία αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες- ήταν ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η ανθεκτικότητα, η οικολογική συμβατότητα, η ποιότητα και οι συμβολικές και συναισθηματικές πτυχές των προϊόντων.
 
«Το νέο Multivan μας ενθουσίασε με τον καινοτόμο σχεδιασμό του εσωτερικού, που επιτρέπει την προσαρμογή σε όλα τα είδη διαφορετικών σεναρίων χρήσης και, με το επίπεδο δάπεδο και πολλές προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες, μεταφέρει μια εντελώς νέα αίσθηση χώρου. Το στιλ συνδυάζει επίσης εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία του Bulli με μια σύγχρονη, γοητευτική εμφάνιση που έχει ικανοποιητικά ισορροπημένες αναλογίες και θα συνεχίσει να φαίνεται μοντέρνα για πολλά χρόνια ακόμη», δήλωσε σχετικά η κριτική επιτροπή.
 

Kοινοποίησε το »